Најновије

Пре или касније, Путин и Си ће схватити: Чак и ако продају душу ђаволу неће се договорити са Западом

2020. је завршена нападом на слободу и мало ко је устао у њену одбрану. Сједињене Државе су спремне да уђу у 2021. годину са нелегитимним председником Бајденом, кога су на функцији довели нелегитимни избори.

Путин и Ђинпинг (Фото: kremlin.ru)

Пише: Пол Крејг Робертс

Актуелни председник Доналд Трамп победио је на изборима 2020. године са освојених 10 милиона гласова више, него када је победио 2016. године.

Његовим предизборним скуповима одушевљено је присуствовала маса људи. Бајденова победа није била могућа. 

Јутра, 4. новембра, амерички народ је схватио да је Џо Бајден проглашен за председника. Током ноћи, депонија лажних гласачких листића у Детроиту, Милвокију, Атланти и Филаделфији избрисала је огромно Трампово вођство и дала предност Бајдену.

За Бајдена се није стварала велика гужва. Међу демократама, није било одушевљења ни за њега ни за Камалу. Бајден је на изборима добио мање гласова него што је добио Обама, а лошије је прошао са црнцима и Латиноамериканцима.

Нико није могао да објасни како је могуће да је Бајден, који није изазвао одушевљење чак ни међу демократама, освојио 302 гласа, док је Трамп који је узбудио мноштво добио само 232 гласа. Превара је толико очигледна да нико, чак ни њени креатори, не верују у резултате.

О очигледној изборној превари посведочило је стотине људи, који су присуствовали доношењу огромних количина лажних гласачких листића додатих Бајденовом укупном броју. Изборни стручњаци сведочили су и издавали извештаје објашњавајући како су гласачке машине и софтвер који су коришћени били програмирани да пондерирају гласове у Бајденову корист.

Све је то било безуспешно. Медији су једногласно изјавили да нема доказа о изборној превари, а да никада нису испитали доказе. Демократе су почеле да захтевају хапшење Трампа и његових присталица због тврдњи да су покрадени на изборима. Судови под контролом демократа одбили су да прихвате тужбе Републиканаца, јер би то значило да ће судови морати да погледају масовне доказе и уоче превару. 

Сједињене Државе, које нападају и бомбардују земље под велом „демократизације“, сада су целом свету доказале да сама Америка нема успостављену демократију, управо украденим изборима, као и било која друга држава гангстера трећег света.

Амерички „морални говор“ је вашингтонски језик за оправдање масовних убистава других земаља, њихових народа, инфраструктуре и изгледа, што је произвело милионе расељених људи из осам земаља од Клинтоновог режима и милионе сирочади и удовица. А сада је ова злочиначка држава украла изборе од свог народа.

Овако ће Америку од сада виђати и код куће и у иностранству. Нестао је њен морални ауторитет, а са њим и мека моћ. Њена тврда војна моћ не подудара се с Русима, а још мање са комбинованом чврстом снагом тројице изабраних непријатеља америчког естаблишмента – Русије, Кине и Ирана. Источни Европљани већ преиспитују своју усклађеност са сексуално и културно изрођеним Западом. Свака земља је уморна од америчких претњи и веровања Вашингтона да амерички закон има предност над осталим.

Санкције приморавају друге државе да окрену леђа долару и да престану да га користе за међународна плаћања. Како потражња за доларима опада, Федералне резерве посвећене су штампању више како би подржале тржиште акција, цене обвезница, лоше инвестиције великих банака и незапосленост у време пандемије.

Федералне резерве могу подржати берзу или долар. Не може обоје. Када дође време да америчке економске грешке – у великој мери вођене похлепом – приморају Федералне резерве да бирају између долара и берзе, кућа од карата ће се срушити.

Толико је штете нането Сједињеним Државама од распада Совјетског Савеза 1991. године да се опоравак од економског колапса чини немогућим.

Већ четврт века америчке корпорације премештају своје производне погоне и послове из Америке. Ово је демонтирало лествице узлазне мобилности које су од Сједињених Држава створиле „друштво прилика“.

Уништио је каријеру и изгледе милиона Американаца и пореску основицу градова, држава и савезне владе – основу јавних пензијских система и одржавања инфраструктуре. Изгубљени производни послови уништили су ланце снабдевања и квалификовану радну снагу. На њиховом месту имамо Валмарт складишта полица и телемаркетинг позиве. Чак и ово друго сада раде роботи.

Вештачка интелигенција одузима радна места људима. Глобалисти говоре о бољим новим радним местима која ће се створити. Глобалисти говоре на овај начин откако је започето смањење послова, а ми још увек нисмо видели ниједан од обећаних бољих нових радних места. „Офшор“ послови се раде у Кини, Индији и другде у Азији.

Управо су технологија, капитал, пословно знање и послови које су америчке корпорације одвеле у Кину резултирале изненађујуће брзим кинеским економским и војним успоном. Вашингтон је мислио да ће проћи 50 година пре него што ће Кина постати сила.

Уместо тога, то се догодило за 5 година. Данас се америчке технолошке компаније не могу такмичити са кинеским Хуавејем, а САД се своди на хапшење руководилаца компаније због лажних оптужби и примену санкција на земље које послују са Хуавејем. Вашингтон је покренуо пропагандну кампању пуног обима против Кине.

Са Бајденом и Камалом на функцији ће Сједињене Државе имати лидере далеко испод квалитета Путина и Сија. Све указује на то да ће Бајден продати услуге америчке владе било којој земљи. Клинтонови су отворили продају владиних канцеларија за новац, а Бајден наставља традицију.

Чујемо много пропаганде о „гангстерској држави Русији“, али западне владе су те гангстерске државе. Такве су гангстерске државе да њихове корпорације сада свој профит проналазе у пљачкању јавног сектора сопствених земаља, као што се то ради у Украјини.

Земље могу неко време преживети корупцију, али не и зло. Амерички естаблишмент је зло које се не може разумети – педофилија, затварање невиних, уништавање радних места и наде, тако да руководиоци предузећа могу имати веће бонус пакете, уништавање читавих земаља ради профита одбрамбене индустрије и идеологије неокона.

Америчка хегемонија, мучење како би се ућуткали они који говоре истину, уништавање америчког устава како би се Американци учинили „сигурним“ од терориста, ковида или било чега другог што је оркестрирана претња.

Ова и још више зла која су постала карактеристика Сједињених Држава су несхватљива Американцима који се уче да су они изузетни и неопходни људи и странцима који су деценијама падали у пропаганду Вашингтона да је Америка светлост за свет.

Неразумљивост зла ​​и његова деструктивност коју је естаблишмент наметнуо америчкој земљи разлог је што остатак света не разуме Америку. Путин је провео године мислећи да је непријатељство Вашингтона према Русији неспоразум који би Русија могла да реши показујући неконфликтно понашање и прихватајући увреде и злоупотребе Вашингтона.

Пре или касније, Путин, Си и вође у Ирану схватиће да своју душу можете продати ђаволу, као што су то учинили Западна Европа, Велика Британија, Канада и Аустралија, али да с њим не можете да се договорите.

Више о хаосу у Америци прочитајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА