Најновије

РУСИЈА И СРБИЈА ''ЗАСЛУЖНЕ'' ЗА НЕЗАВИСНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ: Уместо захвалности мржња!

Данас ми није јасно како Дукљани и Милогорци највише мрзе Русију и Србију, које су им најдиректније помогле у референдуму и признању референдумске крађе?

''Комите'' (Фото: Јутјуб)

Пише: Јован Маркуш

Уз поштовање свих грађана који су на референдуму гласали за независну или заједничку државу, као један од оних који су најдиректније учестововали у референдумском процесу и који је приређивач ,,Бијеле књиге – Референдум у Црној Гори 2006“, могу да кажем да би Дукљански монтенегрини и Милогорци могли да ,,објесе о реп“ признање независне државе да није било Русије и Србије!

Зашто то кажем? Русија је огромним новцем финансирала референдумску кампању за независност као и међу првима признала референдумску крађу. Србија се држала не само пасивно, већ нам и одмогла у касном достављању ,,спискова за упаривање“ чиме је омогућено да они са територије Србије који нијесу имали бирачко право у Црној Гори противзаконито гласају. Србија је попут Русије  међу првима признала референдумску крађу а њихов предсједник брже боље дотрчао у Црну Гору да честита референдумску крађу.

Данас ми није јасно како Дукљани и Милогорци највише мрзе Русију и Србију, које су им најдиректније помогле у референдуму и признању референдумске крађе? Русију не само што мрзе него су јој увели и санкције!

Морам да признам да ова Дукљанско Милогорска мржња и лудило су ипак више тема за неког психолога него за моју маленкост.

Гледајући са историјске дистанце мислим да Милогорци гријеше дајући Ђукановићу мјесто које му не припада. Историја ће забиљежити да је у вријеме проглашења независности Црне Горе предсједник био Филип ,,Нејаки“ Вујановић као и када је међународно призната тј. примљена у Уједињене Нације.

Да ли ће Америка наставити политичку офанзиву на Балкану, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА