Најновије

Исповест жене која скида навиност младићима код Ваљева: Моји дечаци су задовољни и увек се враћају

"Учитељица" Ј. С. (57) раздевичила око стотину момака у Колубарском округу, старости од 16 до 25 година.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Када јој је пре седам година пришао непознати шеснаестогодишњак док је прала ствари на потоку, проститутка Ј. С. (57) из села надомак Ваљева, наводи да је одмах у његовим очима приметила пожуду.

Како уверава, одмах је без оклевања решила да му помогне и „научи га како се задовољавају жене”. Од тада, па све до данас, Учитељица, како је саму себе прозвала, истиче да је раздевичила око стотину момака у Колубарском округу старости од 16 до 25 година.

Учитељица признаје да јој се овај занат осладио, а посебно је усрећује што „подучава” неискусне тинејџере који никада нису упражњавали секс.

,,Посао ми се захуктао када ме је, мени непознати дечко, а заправо син председника једне општине у нашем округу, питао како да изађе на главни пут и крене ка Ваљеву. Видела сам да ме гледа похотно, хтео је да ме прождере целу. Била сам у некој подсукњи која се залепила за бутине од воде и зноја. Кажем му „Приђи, синко, да ти Учитељица нешто покаже”, без длаке на језику каже Учитељица.

Када јој је шапнуо да је невин, како наводи, одмах му је казала да не брине. Имали су секс неколико минута, али према њеним речима, обоје ће тај чин памтити док су живи.

,,Био је изгубљен, није знао шта га је снашло. И после се хвалио друговима и тако су почели да долазе код мене. Нисам никада никоме тражила новац, сами су остављали на столу кад пођу кући. Мени увек треба, не могу да грешим душу”, признала је она.

Плачу и траже још

Учитељица наводи да младићи којима је „скинула мрак” годинама свакодневно долазе код ње. Ипак, њено правило је јасно – ниједан мушкарац не сме да јој каже да је воли.

,,Заљубљивали су се и те како, шта да им радим. Па плачу, моле, траже још и још и тако сваки пут. Познају ме сви у селу, не знам колико знају о овоме и не занима ме! Добра сам са свима, а ако некога брине с ким се преврћем по кревету”,  јасно каже саговорница.

Ј. С каже да су данашњи момци врло маштовити, а она се труди да им испуни све жеље.

,,Ови што им узмем невиност не знају ништа, те и не траже ништа посебно. Променимо по коју позу, да оду задовољно кући и то је то. А, ови што се као псићи враћају по још меса, они као да направе списак шта желе.  Има и оне господе што хоће само да легну, а ја да скачем у овим годинама. Такав је био син од намесника у селу, коме сам скинула мрак”, каже она.

Не шминкам се, али се увек плакнем

Ова средовечна жена наводи да од најстаријег заната живи добро упркос томе што се не шминка и не облачи модерно. Како уверава, за момке је увек чиста и свеже окупана, што њене муштерије и те како цене.

,,То што нисам као ове градске жене, не значи да се не плакнем! Моји дечаци су задовољни и зато ми се увек враћају и траже поново секс иако сам им већ скинула мрак. Ако први пут и не наплатим добро, после паре само пљуште”, каже саговорница.

Момци који су долазили код Учитељице били су углавном из Ваљева и околних села, али било је и Београђана и Новосађана. Неки од њих су били и ожењени, али незадовољни сексуалним животом.

Ожењени-стоп

,,Једном сам се преварила, нисам знала да је ожењен, а ми на камари. Кад му зазвони телефон, пише: „женче”. „Даћу ти ја женче”, избацим га напоље голог, а ствари оставим у кући”, присећа се саговорница. Како наводи, ожењене не воли ни као муштерије, ни у приватном животу, јер не жели неком да уништи брак.

,,Молим лепо, никог не зовем да ми долази! Они сами бану и траже да им скинем мрак како би према изабраној жени могли да се покажу. Поносна сам што сам многим мушкарцима помогла да добију самопоуздање и да науче како да користе алат. Џаба алат, ако не знаш да рукујеш њиме. Верујте да сам многе научила свему, чула сам да се доста њих поженило и да срећно живе”, казала је она.

Није ишла гинекологу 32 године 

Учитељица каже да је последњи пут била на прегледу гинеколога пре 32 године. Како каже, нема ни потребе, јер су њене муштерије млади и здрави мушкарци.

,,Не бринем се! Ако мислите на трудноћу, нисам остајала у другом стању. Ја то на време осетим, не може да се омане. Свако ко као случајно затрудни – лаже”, каже Ј.С.

Детаље из школе ужаса код Мике прочитајте ОВДЕ.

Извор: objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА