Најновије

ТИОДОРОВИЋ УОЧИ СЕДНИЦЕ КРИЗНОГ ШТАБА: Није време за попуштање мера, ево и због чега!

Епидемиолошки посматрано, није тренутак да се попуштају мере још неко време док стварно не будемо сигурни да је та силазна путања стабилна, да је број оболелих и стање у здравственим установама добро, до тада морамо бити опрезни. Ми још увек имамо те ризике, деца су пошла у школу, већа је комуникација између људи, ево сада иду и лепи дани, што ће народ измамити напоље, што је опет добро јер ови ледени дани престају, али свакако још није време за опуштање, каже епидемиолог и члан Кризниг штаба проф.др Банислав Тиодоровић уочи седнце.

Бранислав Тиодоровић. (Фото: Јутјуб)

Како истиче професор Тиододровић, биће разговора и о попуштању мера yбог трговинског дела, економомије, али како истиче можда је време сачекати још мало.

-Биће вероватно тих питања по попуштању мера, због трговинског дела, економије, али рекао бих да треба сачекати још мало, и да сачекамо да ова вакцинација буде што обухватнија, онда можемо да рачунамо да ћемо имати бољу ситуацију. Сматрам да о томе не можемо причати краја јануара, масовна вакцинација је кренула данас, што је добро. Има се утисак да је бољи одзив и да има више интересовања за вакцине, што је одлично каже епидемиолог Тиодоровић.

Драматична ситуација на североистоку Сирије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА