Најновије

"СПРЕМАН САМ ДА ЗАКАЖЕМ СЕДНИЦУ И ДА СЕ ТА ЛИЦА ОДМАХ ПОХАПСЕ!": Кнежевић тражи хапшење због паљења докумената АНБ

Председник скупштинског Одбора за безбедности и одбрану Милан Кнежевић очекује од в.д. директора АНБ-а Дејан Вукшић да процесуира и од СДТ затражити хапшење оних који су спаљивали документацију тајне службе на Жабљаку.

Милан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

Када би, казао је, као председник Одбора за безбедност имао ингеренције као Вукшић, ти људи би већ данас били похапшени.

- Ако Одбор за безбедност и одбрану на чијем сам челу има икакве ингеренеције у том делу, као што их има Вукшић, спреман сам да одмах закажем седницу и да се та лица одмах похапсе - навео је Кнежевић.

С обзиром да је, како је додао, Вукшић рекао да зна ко су службеници који су починили то тешко кривично дело, очекује да их одмах процесуира и затражи њихово хапшење.

- Исто као што очекујем да буде ухапшен службеник АНБ-а Љубиша Асановић који је незаконито у притворској јединици посећивао Брана Мићуновића - казао је Кнежевић у изјави за подгорички портал Борба.

Нагласио је и да ће заказати седницу Одбора за безбедност и одбрану.

- Заказаћу сединицу, која ће, ево сада саопштавам, бити јавна. И сви заинтересовани посланици ће моћи да јој присуствују, Ја немам шта да кријем, немам никаквих тајни и све што радим и будем радио биће јавно - закључио је Кнежевић.

Антифа напала седиште демократа, гађали полицију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА