Најновије

МИКИН АДВОКАТ ПОСЛАО ОВО УПОЗОРЕЊЕ! Ива Илинчић саслушавана четири сата

Млада глумица Ива Илинчић, која је пријавила професора глуме Мирослава Мику Алексића за сексуално злостављање, дала је исказ у Вишем суду у Београду.

Мика Алексић (фото: Јутјуб)

Саслушање је почело у 9 сати, када је глумица у Палату правде стигла у пратњи адвоката Југослава Тинтора и Дениса Бећирића, као и свог оца Срђана Илинчића.

Иначе, Срђан Илинчић напустио је Палату правде, како каже према жељи своје ћерке, да би се она осећала комфорније док даје изјаву.

Илинчићева је давање исказа завршила после више од четири сата проведених у Палати правде, а новинарима који су чекали испред обратили су се њени адвокати.

- О детаљима шта се дешавало унутра не бих, али наравно да јој је било тешко када поново треба да пролази кроз то... Оно што је за мене важно јесте да је све изнела тачно, детаљно. Тражили су јој да исприча све чега се сећа и то је био најтежи део саслушања. Мислимо да је веома важно што је још у овој фази поступка њен исказ узет и фиксиран, што на даље представља доказ да се по томе поступа - рекао је адвокат Тинтор после саслушања.

Он је, одговарајући на питања новинара рекао и да Ивин отац није био у Палати правде јер је ангажовао њих.

Илинчићева је по давању исказа из Палате изашла у пратњи оца и оба адвоката.

У Палати правде био је адвокат Мике Алексића Зоран Јаковљевић који је рекао да народ не треба да суди његовом клијенту пре суда.

- Немојте спроводити истрагу у медијима и не пренагљујте са закључцима. Сачекајте да се истрага спроведе па кад будете чули шта одбрана има да каже онда изводите закључке. Немојте судити пре сваког суђења - казао је Јаковљевић који је око поднева напустио здање у Савској.

- Прави се велика медијска кампања од овога и није све тако као што изгледа - рекао је он и додао да је саслушање напустио јер "има адвокатске обавезе".

Подсетимо, тужилаштво је од јуче почело да узима изјаве од оштећених, а глумица Милена Радуловић поднела је у среду званичан исказ Вишем суду у Београду. У наредном период то би требало да уради још девојака које су Алексића оптужиле за сексуално злостављање.

Према незваничним информацијама, следеће недеље би требало још 4 девојке да дају изјаву.

Алексић је ухапшен због сумње да је од 2008. па до 2020. године у просторијама своје школе сексуално напаствовао тада малолетну глумицу Милену Радуловић и још пет својих ученица.

За сада му се на терет ставља осам силовања и седам кривичних дела недозвољене полне радње.

А затвореници припремили паклени дочек Мики, читајте ОВДЕ.

Извор: Курир, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА