Најновије

ОБРАДОВИЋ: Дачић опструира почетак дијалога са опозицијом

Лидер Двери Бошко Обрадовић оптужио је данас председника Скупштине Србије Ивицу Дачића да опструира дијалог власти и опозиције о изборним условима и додао да од њега ни после три недеље није добио никакав одговор на захтев за пријем и почетак консултација.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

“Из овога је већ више него јасно да је улога Дачића да одлаже и опструира преко потребан почетак дијалога између власти и опозиције, што се видело и из његове најаве крајем прошле године да ће дијалог почети одмах после Божића, а онда и нове најаве да дијалог неће почети пре априла”, навео је Обрадовић у саопштењу.

Он је рекао да је потврда о улози Дачића стигла и из Европског парламента, након што је посредничка делегација ЕП потврдила спремност да отпочне дијалог.

“Али наша власт очито није заинтересована за то и на сваки начин покушава да одложи почетак дијалога. Нема сумње да је дијалог једини начин да изадјемо из актуелне политичке кризе”, навео је он.

Лидер Двери је указао да је важно да дијалог отпочне што пре јер он мора бити окончан најмање шест до девет месеци пре следећих избора, како би договорено било примењено.

Где ће сад живети Трамп погледајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА