Најновије

ТЕКТОНСКЕ ПРОМЕНЕ У СРПСКОЈ ПОЛИТИЦИ! Одлука је пала - формира се нова коалиција

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће социјалисти на ванредним парламентарним изборима на КиМ 14. фебруара наступити заједно за Српском листом.

Дачић (Фото: Министратсво спољњих послова)

Дачић је казао да ће удруженим снагама бити јачи у очувању националних интереса, у остварењу мира и сигурности и бољег живота Срба на КиМ, саопштио је СПС.

- Поновна победа представника Српске листе потврдиће нашу већ јасну поруку такозваним приштинским властима да не могу да заплаше српски народ на КиМ у борби за своја вековна огњишта - рекао је Дачић.

Он је оценио да српски народ на храбар, достојанствен и демократски начин доказује исправност свих одлука које су донесене у циљу заштите српских интереса на Космету, а за које се и он бори, и за које се борио, док је био на месту министра спољних послова.

- Резултати председника Србије Александра Вучића и залагање Владе Србије је најбољи деманти за све оне који су такве одлуке оспоравали и негирали - рекао Дачић.

Дачић се данас састао са кандидатима за народне посланике, а на састанку је истакнуто да ће учешћем на тим изборима Српска листа потврдити одлучност српског народа са Космета да заједно са државним врхом Републике Србије настави борбу за опстанак и останак на простору јужне српске покрајине.

Где ће сад живети Трамп погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА