Најновије

ШЕШЕЉ РАЗОТКРИО ХОРОР ХАШКОГ ТРИБУНАЛА: Намерно трују Србе, а Ратку Младићу спремају исти пакао!

Особље хашког трибунала се врло непрофесионално опходи према Србима у притвору. Ретко их прегледају и дају погрешне лекове.

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

Председник СРС Војислав Шешељ подсетио је јавност на непрофесионалан однос према Србима у Хашком трибуналу.

- Ја кад сам тамо дошао, имао сам висок притисак који сам одржавао уобичајеним леком. Имао сам астму, што сам решавао пумпицом. Почео сам тамо да се бавим спортом, дизао сам тегове, пешачио сам и играо фудбал. Одлично сам се осећао здравствено, а онда, након што је почело суђење, изгледа да су ми нешто убацили у храну. После једног оброка, ја сам приметио да нешто није у реду. Ја сам осетио срчану слабост на фудбалу. Морао сам да седнем. Дао сам им узорак хране на преглед, а после су у крви код Милана Лукића, који је јео заједно са мном, нашли неки тешки тоник који се даје најтежим психијатријским болесницима, да им дугну општи тонус организма. Нашли су то код њега у крви, ја сам тражио и код мене да то испитују, али док су они стигли... Нису нашли ништа, али су чекали да то прође - рекао је лидер радикала и подсетио да је годину дана чекао на преглед дебелог црева, после примећивања крви у столици.

Шешељ је подсетио и да је бивши председник Слободан Милошевић умро у Хагу, а да му је у крви нађен лек против лепре који поништава деловање лека за снижавање крвног притиска.

Син Ратка Младића, Дарко каже да је циљ Хага био и да генерала осуде и да прикрију његово здравствено стање, због тога што он није био способан за суђење.

- Код Ратка је таква ситуација, да је реално направљен огроман број пропуста у његовом лечењу, што су наши лекари утврдили, али и међународни тим лекара - изјавио је син Ратка Младића у јутарњем програму тв Хепи, преносе Новости.

Лидер радикала је подсетио и да Србе који су одслужили 2/3 казне, Хашки трибунал одбија да пусти на превремену слободу.

Гејтс тврди да је примио вакцину, али један детаљ је прећутао! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА