Најновије

ШЕШЕЉ ПОКОПАО БАКИРА: Одговор на вређање Срба

Лидер СДА Бакир Изетбеговић у ФТВ Дневнику рекао је да је српски народ лош и тим чином није могао да сакрије мржњу према Србима и Републици Српској што њему није страно, а лидер радикала Војислав Шешељ рекао је да су онда босански муслимани још гори, јер су настали од Срба.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Кажу нема лоших народа има само лоших руководстава. Нисам сигуран! Јер, он (Милорад Додик) се додворава једном великом броју људи који желе балканску политику, који желе сирову политику - рекао је тада Изетбеговић у ФТВ Дневнику.

Почетком године је напоменуо како је добро одржавати пријатељске односе са суседима, а претходном изјавом је погазио ову тврдњу, као и да Србија и Хрватска дугују извињење БиХ због онога што су урадили деведесетих година и да се те две државе и даље патерналистички односе према БиХ.

Председник СРС Војислав Шешељ је рекао да Изетбеговић има потпуно право да су Срби лош народ јер он то зна.

- Муслимани су од Срба постали, босански муслимани, тако да су они још гори. Не могу бити бољи од онога од чега су постали. Могу бити само гори. Ми какви смо да смо, они су од нас постали. Према томе, нису настали нашим усавршавањем, него нашим кварењем - прокоментарисао је Шешељ овај случај.

Шта је Додик одговорио Изетбеговићу, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА