Најновије

МЛАДОЖЕЊА ПОБЕГАО СА ВЕНЧАЊА, А ОНДА СЕ ДЕСИО ШОКАНТАН ОБРТ: Потез младине породице све оставио без текста

На венчању у јужној индијској држави Карнатака догодио се потпуно бизарни обрт када је младожења побегао и оставио невесту пред олатаром.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Иначе, тог дана је требало да се одиграју две свадбе - младожења "бегунац" по имену Навин и његов брат Ашок требало је да се венчају дугогодишњим девојкама. Међутим, Навина је ухватила паника тик пред судбоносно "да" са Синдом, а кривац је бивша девојка у коју је још увек био заљубљен и која је претила самоубиством уколико со свадбе дође.

Поколебан претњама и осећањима према бившој, Навин је одлучио да побегне са сопственог венчања, оставивши Синду саму пред олтаром. А онда се десио обрт.

Како би је утешили и на неки начин ублажили срамоту коју је доживела, њена породица се одлучила на драстичан корак. Намерили су да је удају пошто-пото, па су тако пустили глас да међу гостима траже добровољца, некога ко је био спреман да се "жртвује" и венча се са Синдом, и тако јој сачува част.

На изненађење свих, пријавио се гост по имену Чандрапа, запослен у локалној корпоративној фирми, врло пристојног имовинског стања, што у Индији није занемарљиво. Пружио је руку несрећној Синди и рекао "да". Занимљиво, невеста се уопште није бунила због "заменског" младожење.

О овом случају писали су сви локални медији, а убрзо је постао главна тема на мрежама где су људи оштро коментарисали младожењу бегунца, младину породицу, али и невесту... Што се тиче Чандрапе, закључили су да "мученика сигурно нико није хтео", па му је то била јединствена прилика да нађе жену…

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА