Најновије

МРАЧНЕ ТАЈНЕ "ПЛЕЈБОЈА" Исповест бивше "зечице" и Хефнерове девојке: Због баханалија и дроге хтела сам да се убијем

Када је Холи Медисон отишла да живи бесплатно у Плејбој вили, није ни замишљала да постоји нека друга цена њеног боравка: сексуални односи са Хју Хефнером.

Холи Медисон (Фото: Инстаграм)

Њене гламурозне двадесете брзо су се претвориле у ноћну мору, у којој је била одсечена од спољног света и строго контролисана.

Медисонова, која је са Хефнером била између 2001. године и 2008. године, објавила је 2015. године мемоаре о времену проведеним са њим под називом "Низ зечију рупу".

Сада се спрема ТВ адаптација књиге у којој ће улогу Медисонову да глуми Самара Вивинг.

Серија ће драматизовати све што је Медисонова видела и шта се дешавало иза затворених капија Плејбој виле, од дрогирања младих жена до подвођења истих Хефнеру.

- Знало се да је то један од услова за живот у вили - изјавила је Медисонова за Базфид Њуз.

Дрога па одлазак у спаваћу собу

Оно што је почело као журка, врло брзо је прерасло у затвор за Медисонову.

Имала је 20 година када је упознала једног Хефнеровог пријатеља док је радила као конобарица. Тај пријатељ ју је позвао на журку у Плејбој вили. Мислила је да ће то бити једнократно, али је убрзо почела да се појављује у вили сваке недеље. Након годину дана одлучила је да покуша да постане једна од Хефнерових девојака како би наставила да живи у Лос Анђелесу. Није ни помишљала да се било која од његових девојака интимизира са њим како је он у том тренутку корачао осмом деценијом.

Илузија је експресно изгубљена током прве посете "Клубу Ноћ" са Хефнером и другим девојкама, када јој је он понудио дрогу "куалуд", говорећи јој да су седамдесетих те пилуле звали "отварачи бутина".

Дрогу је одбила, али није могла да одбије позив у Хефнерову спаваћу собу касније те вечери.

Тамо се од жена очекивало да га "служе", а једна од девојака је гурнула Медисон на Хефнера.

- Није било трунке интимности. Ни пољубац, ништа. Било је толико нагло да не могу да се сетим да ли сам ишта осећала сем тежине тела преко мене - написала је у мемоарима Медисонова.

Ускоро је схватила да се групни сексуални односи дешавају редовно након излазака у клубове петком и средом.

Сатерана до ивице

Није се управљало само сексуалним односима, Медисон је открила да је Хефнер контролише и на другим пољима.

Морала је да поштује "полицијски час" који би почињао свако вече у 9, а такође је морала да напусти и посао конобарице што ју је додатно одсекло од света.

Хефнер би се окрутно односио према њој и њеном изгледу, и одбијао је да јој дозволи да виђа свог терапеута када је постала видно депресивна.

Мадисон тврди да је ситуација била до те мере неиздржива да је више пута помислила да скрати свој живот.

- Чинило ми се логично да се удавим како би побегла од живота који сам живела, просто нисам могла више да трпим беду - написала је она.

Ситуација је почела да се поправља 2005. године када је заједно са друге две Хефнерове девојке, Бриџет Марквард и Кендром Вилкинсон почела да глуми у ријалитију "The Girls Next Door".

Изјавила је да није добила ни цент за прву сезону, али да јој је шоу омогућио да заради свој динар и напокон напусти Хефнера, са ким је раскинула 2009. године.

Након што га је Медисон напустила, Хефнер се оженио са 60 година млађом Кристал Херис 2012. године.

Умро је 5 година касније у 91 години живота.

Не слажу се све "зечице" са њом

Када је Мадисон објавила њену књигу, њена колегиница из ријалитија Кендра Вилкинсон је критиковала приказивање живота у вили.

Вилкинсонова, која је бранила Хефнера и називала га "сјајним људским бићем", тврдила је да Медисон није била искрена ни око свог искуства у вили, нити око мотивације за објављивање мемоара.

- Холи, могло се приметити, имала је један скривени мотив сваког минута који је провела у вили, а тај мотив , јасно је ко дан, јесте била жеља да роди Хефу децу, желела је део "Плејбоја" и била је спремна да се уда за Хеф због наследства - изјавила је Вилкинсонова за Пипл магазин.

- Како се то није десило, шта мислите шта је следеће што је требало да се деси? Освета. Овде сведочимо једној освети - закључује Вилкинсонова.

Медисонова је оспорила оптужбе Вилкинсонове, а њена туробна прича о "Плејбој" вили је само једна од многих које су се појавиле у последњих неколико година.

Вилкинсонова је сама написала о сексуалним обавезама које су пратиле статус Хефнерове девојке, додајући да је имала односе са њим када је имала 18. година док је он имао 78.

- Морала сам много да се напијем или надувам како бих преживела те ноћи, није било начина да се избегне - написала је Вилкинсонова у својој књизи.

Голу Иву Штрљић погледајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА