Најновије

Оно што радите после секса открива много о вашем карактеру

Навике које упражњавате после секса много откривају о вашем карактеру.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Омиљене позе

Навика да дајемо предност једној пози, стиче се кад пронађемо начин у коме најлакше долазимо до задовољства, или се најбоље контролишемо. Доминација и контрола – како у кревету, тако и у животу.

Кад он воли највише отпозади, то говори о потреби да ослободи своју примитивну природу и доминира на начин вође чопора. Мисионарска је такође она у којој је мушкарац доминантан, али са нагласком на блискост и интиму.

Они који уживају у размени доминације и проналажењу поза у којима су једнако активни, осим што су способни да на много начина уживају у сексу, то исто умеју и у свему осталом – да се опусте и препусте или да преузму иницијативу, да се играју и буду креативни.

Туширање одмах после

Навика да се одмах отрчи у купатило није до хигијене, него до осећаја да сте радили нешто прљаво. Ко не доживљава секс као природан, чист, непосредан, искрен и заносан контакт и комуникацију, потискује осећај греха и мучи се дубоко у себи око разних ситничавих и бесмислених питања морала.

Свуда осим у кревету

Неконформизам, екстравагантност и авантуризам, животни је стил, који диктира навике – све, па и оне у кревету. Осим што идеја о слободи и неспутаности наводи неконформисте да избегавају кревет, као осведочени симбол обичности и осредњости.

За њих је можда велики изазов у пробијању граница да се у кревету кресну – мисионарски.

Само у својој соби

У своја четири зида – закон је оних који поштују територијална обележја чопора. Погађате, они ће највише волети отпозади, али уживаће и у свим облицима оралног секса, чешће и интензивније него други. Ван своја четири зида, они су узорни и пристојни грађани, који не воле ремећење реда и правила. Конзервативци, такорећи. Дозвољавају себи да дивљају само у приватности своје собе. Тешко ћете их намамити на свој терен, а још теже наговорити на неки авантуристички секс у природи или на неком недозвољеном месту. Добри љубавници и добри људи – ако им је све потаман. Ако није, несигурни су и љути.

Парови који имају најбољи интимни однос раде то сасвим другачије него у 18+ филмовима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА