Најновије

За шта све Вучић треба да се извини?

Председник Србије Александар Вучић извинио се недавно винарима из Истре јер је рекао да је истарска малвазија "лоше вино које ништа не ваља". За шта би све требао да се извини грађанима Србије покушао је да дочара водитељ емисије "24 минута" Зоран Кесић.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Молим све винаре у Истри да ми опросте због овога. Да ми опросте, јер то што ја нешто не волим не значи да то није добро и не значи да ја то морам да знам. Да ми опросте и да им кажем хвала унапред што су прихватили ово моје извињење, а ја ћу водити рачуна да такве грешке не правим - рекао је председник у свом помало усиљеном извињењу.

Након тог извињења свој суд дао је и Зоран Кесић, наводивши за шта све Вучић треба да се извини.

- И није то да он неће да се извини за бројне ствари за које се залагао, које је учинио, изговорио или наложио другима да напишу, него не зна човек од чега би кренуо. Да ли ће неко свеже извини због бизарног хвалисања оним ужасним сликама, или због новинара које он и његови називају издајницима и рушитељима државе? Да ли неко пандемијско извини због затварања пензионера и претње гробљима? Да ли неко већ бајато извини због 100 за једног, Велике Србије, ратног хушкања? Од чега почети? - упитао је Кесић.

И заиста, када се осврнемо око себе, не постоји ситуација у друштву и држави због које директно или индиректно председник Србије не би могао да каже извините.

- И зато је реалније да се уместо њега ми извинимо младим нараштајима што смо му све то допустили - закључио је Кесић.

Амерички ловци пошли у бомбардовање циљева у Сирији! Одједном се појавио руски СУ-35 и више ништа није функционисало. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА