Најновије

"ПРВО САМ ИМАЛА ДВОЈИЦУ У ЈЕДНОМ ДАНУ, А ОНДА ОСМОРИЦУ" Нећете веровати шта је Јована Јеремић изјавила (ВИДЕО)

Јована Јеремић је водитељка Хепи телевизије о којој се највише прича. Није се либила да јавно говори о шкакљивим темама - у интервјуима је причала о својим и туђим лапсусима, колегиницама од којих је боља, али и о свом браку и физичком изгледу.

Јована Јеремић (Фото: Инстаграм)

Интернетом се шерују снимци њених интервјуа, али сада је поново актуелан стари снимак, док је још студирала на Правном факулетету у Београду, и то са такмичења у беседништву.

Јована је говорила о "лажним моралистима", проституткама, српским спонзорушама... обучена у црну хаљину  и изгледала потпуно другачије него сад.

Водитељка је на почетку беседе добила аплауз, а када је проговорила - и повике!

- Прво сам имала двојицу у једном дану, рекла је Јована након чега је су кренули смех и аплауз.

- Онда осморицу... а онда сам престала да бројим. Ово су речи комшинице с којом сам одрасла, говори Јована и почиње беседу и проституткама и моралу, односно "неморалу оних који осуђују раднице најстаријег заната док хвале српске старлете".

Још им родитељи задовољно трљају руке... Колико је само девојака чекало да се упозна с рукометашима или Дејвидом Бекамом кад је дошао? Као да ће нас то увести у Европску Унију!, викала је Јована.

- По чему су Маркесове тужне курве и проститутке Чарлса Буковског неморалније од Стендалових? Мада су и ове последње далеко изнад ових наших, данашњих. Достојевски је на један тас ставио грехе проститутке, а на други губитак људскости и морала и на том вагању је курва добила ореол светице. Запитајте се, колико мајки тако прехрањује децу јер им је транзиција онемогућила да нађу посао чистачице. Чија је проституција гора, мајчина?! Оне која је спремна на све да прехрани дете или она престижна, у сепареу неког клуба? И све те девојке глуме моралне громаде, а мени суде због прекратке хаљине коју волим да обучем, а оне када се нађу негде.…

Голу Мају Маринковић погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА