Најновије

ЦРНЦИ СУ МЕ ПУНИЛИ КАО ПАПРИКУ: Маца изнела прљавшитине са снимања филмова за одрасле (ВИДЕО)

Сенада Нуркић, познатија као Маца Дискреција, јавности се представила пре неколико година у ријалитијима, а од тада не престаје да шокира својим понашањем и изјавама.

Маца Дискреција (Фото: Јутјуб)

Током свог појављивања на јавној сцени, она је признала да се бавила најстаријим занатом, а однедавно је активирала и "Onlyfans" налог, на којем снима порниће и на тај начин зарађује за бољи живот.

Маца је проговорила о уласку у Задругу, о критеријумима које прави мушкарац мора да испуњава како би био са њом, али и о аматерским порнићима које је снимала са Афроамериканцима током посете Дубаију.

- У последње време сам доста путовала и да будем искрена приметила сам да људи у другим земљама гледају само интерес, док смо ми срдачнији и искренији - рекла је Маца, па открила детаље својих путешествија.

- Једна сам од ретких девојака које су у Дубаи отишле да троше новац, а не да га зараде, какав је случај са курвама које моралишу, а тамо свашта раде. Док сам боравила тамо, снимала сам аматерске порниће са црнцима који имају нормалне послове, али су желели да са мном сниме секс - рекла је дискретна старлета, па додала:

- Црнци уопште нису пажљиви, пунили су ме као паприку. Морала сам да пијем таблете за дан после како не бих затруднела - без длаке на језику је рекла Маца, која истиче да се заклела на апстиненцију док не нађе идеалног мушкарца.

- Већ месец и по дана немам секс. Заинатила сам се, нећу имати односе док не нађем правог мушкарца. У последње време је тешко наћи правог, мушкарци ме се углавном плаше - пожалила се Сенада, па навела своје критеријуме.

- Прави мушкарац мора да има полни орган од 22 цм, мора да буде висок 195 цм, да има светле очи и мора да ме воли - поручила је старлета, која открива да нема намеру да уђе у финалну сезону Задруге, иако је популарност стекла по учешћу у ријалитијима.

- Ријалити пратим и за сада ми је Дениз фаворит, да сам тамо са њом бих се дружила, али не планирам да улазим. Отворила сам своју фирму за фитнес, морам томе да се посветим - објаснила је Маца.

Имам послугу и стан у центру града

Маца не крије да од својих експлицитних објава доста зарађује, а како је открила, од уштеђевине је купила ауто и стан у Београду.

- За живот ми је месечно потребно око 2.000 евра. Имам своју послугу, купила сам стан у центру града, аутомобил. Доста новца зарађујем преко "Onlyfansa", али и преко своје фирме која нуди онлајн фитнес тренинге - рекла је старлета.

Тијана Ајфон једва смирила нове силиконе, само што не испаду! Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА