Најновије

ЗАСТАЋЕ ВАМ ДАХ ОД СВЕ ИЗАЗОВНИЈЕ ДРАГАНЕ КОСЈЕРИНЕ! Нећете знати где пре да гледате (ФОТО)

Једна од најлепших водитељки, Драгана Косјерина, изненадила је гледаоце када се у новом издању квиза појавила у изазовном издању, у којем је просто блистала, видно расположена и задовољна.

Драгана Косјерина (Фото: Јутјуб)

Она је на себи имала елегантну љубичасту хаљину на једно раме, са дубоким шлицем, али и не предубоким деколтеом, већ само да заголица машту, како она то само уме.

На њену лепоту мало ко остаје равнодушан, а када својим издањима дода малу дозу провокативности, многи остају без даха.

Гледаоци крај малих екрана одушевљени су Косјериним издањем, која је још једном показала зашто важи за једну од најлепших, али и најстилизованијих ТВ лица. Поједини нису могли да се одлуче где пре да гледају,у дуге ноге или деколте.

Подсетимо, Драгана је у емотивној вези са стоматологом Бојаном Пердувом, који је лепу водитељку верио у јесен 2019. године. Они су плаирали венчање које су одложили због пандемије корона вируса, а Косјерина је причала раније какву свадбу прижељкује.

- Обоје свадбу замишљамо као велику журку на којој ћемо окупити породицу и пријатеље. Код мене тај дан нема везе са венчаницом, шминком и фризуром - такве трансформације доживљавам сваког дана на послу. Суштину видим у прилици да такав тренутак поделим са свим драгим људима - рекла је раније водитељка.

Голу Бритни Спирс погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА