Најновије

ШОК СЦЕНА У КАФАНИ! НАШ ГЛУМАЦ МОРТУС ПИЈАН, А УЛАЗИ ЊЕГОВА ЖЕНА! Свима пале вилице због прве ствари коју је урадила!

Миленко Поштић ради већ 35 година у једном од најпознатијих ресторана у центру Београда. Почео је као келнер а сада је шеф сале. Нагледао се и наслушао свега. Од лепих до ружних ствари.

Kо то тамо пева (Фото: Архива)

У једној емисији је евоцирао успомене на своје почетке али и на анегдоте које се препричавају и дан данас а које су се десиле управо у његовом ресторану.

"Први пут кад сам дошао видео сам Бату Живојиновића, Драгана Николића и Милену Дравић како седе у башти ресторана. Шетао сам са својом тадашњом девојком а садашњом супругом и она рече – што би било лепо да ти овде радиш. И тако је било", прича Поштић.

Наводи како су у то време прави београдски боеми били Брана Петровић и Аца Секулић.

"Изнад нас је својевремено била Позоришна академија. Долазили су глумци. Манда је пред смрт био овде код нас са Радошем Бајићем. Петар Краљ је долазио сваки дан пио вотку и еспресо", испричао је Поштић у емисији "Гастромаратонац".

Поштић се присетио и једног необичног догађаја када се наш познати глумац напио.

"Дошли Паја Вујисић, Милан Срдоч и онај мали глумац што игра попа у “Ко то тамо пева” (Петар Лупа при.аут.). Он мали, а супруга има два и нешто метра. И он се напио једно вече. Е сад, да ли је он њу звао или је она дошла да га обиђе, у сваком случају - она дође, подиже га, стави преко рамена и однесе кући", испричао је Поштић.

У његов ресторан свраћао је и сликар Драган Лубарда.

"Напије се и онда хоће да наздравља и прича са гостима. И ми га изгурамо некако из ресторана, а он легне испред на улицу и каже – Јој, избацише ме из моје куће. Онда га уведемо опет унутра уз обећање да се смири. Кад је долазио ове задње 2-3 године, уђе и каже ми – синко, побегох са своје сахране, дај једно пиво", присетио се Поштић.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА