Најновије

Драговић: Нормалан разговор са навијачима, освојићемо седму узастопну титулу!

Црвена звезда се тренутно налази на другом месту на табели Супер лиге Србије са шест бодова мање од првопласираног Партизана

Капитен фудбалског клуба Црвена звезда Александар Дарговић изјавио је да су играчи имали искрен и конструктиван разговор са навијачима после меча са ТСЦ-ом и поручио да ће "црвено-бели" да освоје седму узастопну титулу у Супер лиги Србије.

Црвена звезда је синоћ на свом терену одиграла без победника, 1:1 са екипом ТСЦ-а у одложеном мечу осмог кола. Навијачи Црвене звезде потврдили су јутрос да су после утакмице са ТСЦ-ом разговарали са фудбалерима и тренером црвено-белих Бараком Бахаром.

- Ружно је ово што поједини медији данас објављују везано за разговор играча и навијача. Ту причу гурају људи, који не желе добро Црвеној звезди. Ми осећамо неизмерну љубав и емоцију коју наши навијачи имају према клубу и такође осећамо огромну подршку коју имамо од њих. Истина је да смо имали састанак испред зграде синоћ после утакмице, али је то био искрен и конструктиван разговор са навијачима после меча са ТСЦ-ом - изјавио је Драговић, саопштено је из клуба.

Он је истакао "да су то били нормални разговори, који се дешавају између играча и народа који воли Црвену звезду".

- Схватамо колико их боли сваки неуспех и кикс, нарочито када се то одрази на пласман на табели. Нормално смо разговарали и једни другима рекли шта имамо. Уверени смо да имамо квалитет и снагу да изађемо из ове резултатске кризе. Навијачи су уз нас сваки меч, свих 90 минута. Тако је било и против ТСЦ-а, навијали су до последњег тренутка и веровали у нас. Желимо да им вратимо односом и игром на терену - додао је капитен Црвене звезде.

Драговић је рекао да су играчи Црвене звезде свесни да су у кризи.

- Тај разговор са њима ће сигурно допринети да што пре и лакше изађемо из ње. Рекли су нам све што им је на души и колико им је ово тешко пало. Није било никаквих непријатних тонова, а камоли нечег више. Оправдаћемо тај њихов однос према нама, као и свих звездаша, који и даље верују у овај тим, али и клуба који нам је дао велику подршку. Верујем да ће већ против Радника трибине бити солидно попуњене и да ће се видети напредак у нашој игри и наравно резултату. Могу само да свима поручим да ће Црвена звезда бити шампион и ове сезоне, по седми пут узастопно.

Црвена звезда се тренутно налази на другом месту на табели Супер лиге Србије са шест бодова мање од првопласираног Партизана. Црвено-бели ће у наредном колу СЛС у суботу на свом терену дочекати Радник.

Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА