Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОДЛЕТЕ У ВАЗДУХ: Талибани објавили снимак заседе у којој су погинули амерички војници! Најавили још оваквих акција!

На интернет ресурсима се појавио видео снимак на коме се види заседа у коју је упао конвој америчких снага у у провинцији Вардак на истоку државе. Одговорност за напад су преузели Талибани. Том приликом је у страховитој експлозији укупаног ИЕД разнето једно оклопно возило. На лицу места су погинула два америчка војника.

Талибани (Фото: јутјуб)

Талибани су потврдили информацију да су њихови борци извели напад на америчке снаге. Они су такође потврдили да су „окупаторима“ нанесени велики губици.

Један од лидера талибанског покрета чији одред делује на овом простору обећао је даље повећање напада на инсталације и живу силу окупатора и његових слугу.

За сада се не зна идентитет погинулих војника, али се претпоставља да су припадали специјалним снагама америчке војске која је углавном концентрисана на истоку Авганистана.

Возило је у потпуности уништено, а саобраћај се и даље обавља отежано обилазим путем. Комуникација на којој се десио напад је до даљњег затворена, ради огромног кратера који је настао услед експлозије.

 

Погледајте ОВДЕ шта све може ово моћно возило српске војске.

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА