Најновије

"Док Вучић и кербери изводе бурлеску, дневно умире 40 људи"

Председник Србије је крајем прошле године, у новогодишњем програму омиљене му телевизије Пинк изнео тврдње да га прислушкују и да има доказе за то. И од тог тренутка је кренула игранка без престанка власти и прорежимских медија.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Сви други проблеми су бачени у запећак, о коронавирусу и жртвама од ове пошасти се готово и не говори, бројне афере су у другом плану, једноставно јавност је заокупљена прислушкивањем председника.

Данима се смењују министри и послушници Александра Вучића, који дају суд о том чину, Вулин је тако у недељу рекао да је "истина то што је Вучић рекао", да би се огласио и Небојша Стефановић, поручивши да је "неко злоупотребио овлашћења и да треба да одговара".

Са друге стране, пак, преовладава мишљење да је управо прича о прислушкивању сада пласирана како би се скренула прича са афере Јовањица, која потреса власт.

Да је афера "прислушкивање" наменски сада пуштена у етар сматра и водитељ Иван Ивановић, који је навео да је то начин да се скрене пажња са других проблема.

- И док председник и његови кербери изводе ову севернокорејску бурлеску, сваког дана умре око 40 људи!!! И нико више не брине око тога. 40 људи умре сваког дана. Више нам није ни вест. П.С. И све је поскупело, све - написао је Ивановић на Твитеру.

Вулин људима згадио војску. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА