Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ: Преци пола ове Владе ратовали су за Аустроугарску, и Вучићева фамилија је била тамо (ВИДЕО)

Увек смо имали неку мафију и када се нека искорени, као земунски клан, сурчински клан, говорили да се никада то на територији Србије неће поновити. Међутим, имамо данас делове тог клана који су на највећим позицијама, неки си у Влади. Врло активан је био у том клану министар Лончар, нико не сме да га склони, значи да је моћан, рекао је председник Нове Србије Велимир Илић гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Велимир Веља Илић (фото: Јутјуб)

Како је рекао, уместо искорењивања, дошли смо до тога да један клан прерасте у други.

- Испада да је овај навијачки клан био много јачи и од земунског и од сурчинског клана. Годинама навијачи жаре и пале у Србији, кад су протести обезбеђују власт и штите режим. У Мионици сам пре десет година побеђивао сам на изборима, а сада ко год би стао на моју листу у Мионици, а то су најугледнији људи, дођу му жестоки момци са џиповима кући на врата и кажу му: „Ако будеш на листи, чувај се, пази се“. И човек дође да моли, „молим те имам породицу, децу, не могу…“ Чуваре кутија на изборима су терали, дођу момци и кажу: „шта ћеш овде, губи се одавде, марш напоље“ – прича Илић.

Он констатује да је „Вучићево ремек дело ова навијачка група“.

- За девет година како је на власти, где смо отишли, нема ниједно ново поглавље, нема ништа. Лажирају се подаци о незапослености. Причају како је незапосленост смањена, ево у Чачку, било 11.000, сад наводно 5.000 незапослених, малтене је нема, ови остали као бирају послове, студирају итд. Међутим, изађе онда овај да говори о буџерту и каже највеће умањење буџета је од пореза на зараде. Па како, ако сте запослили 6.000 људи, мора да се подигне и приход од пореза на зараде – примећује лидер Нове Србије.

Илић наводи да су „преци пола ове Владе ратовали на страни Аутроугарске у Првом светском рату“.

- И Вучићева фамилија је била тамо. Мој је деда био Солунац, бранио краљевину, зато је платио главом. Ми волимо Србију и нећемо да дозволимо да је неко уништава, ово је моја дедовина и док сам жив борићу се за то. Неће они дати да се ово реши на изборима, када тад ће ово морати да се реши на улици – поручио је саговорник Хелмкаста.

Он је рекао да док је био у различитим Влада никада није видео министре да посте, а изузетак су, како је рекао, само он и још један министар чије име можете сазнати ако погледате емисију.

Он не спава, стално ради, а вређају га, председник је, и не, није Вучић… Ко је он, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Helmcast.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА