Најновије

НИЈЕ ЗНАЛА ШТА ЈЕ СНАШЛО! Реакција Ангеле Меркел у парламенту насмејала све! (ВИДЕО)

Немачка канцеларка важи за изузетно дисциплиновану особу, а ево шта се догађа када она усред пандемије коронавируса заборави да стави маску у затвореном простору.

Ангела Меркел. (Фото: Јутјуб)

Немачка канцеларка Ангела Меркел важи за једну од најдисциплинованијих особа на светској политичкој сцени, а у коликој мери је то тачно сведочи и њено понашање током пандемије коронавируса јер се круто држи свих прописаних мера и ни у једном моменту не крши ниједну од њих.

Тако јој је од посебне важности да у сваком тренутку у јавности носи маску како би била пример свим грађанима, међутим, као и сваком човеку од крви и меса и њој се догоди да некад нешто случајно заборави, па и да на уста и нос стави адекватну заштиту.

И баш то јој се догодило након што је у парламенту своје земље током говора на кратко скинула маску и спустила је на говорницу, а затим се вратила на своје место као да се ништа необично не догађа. Ипак, чим је села она се сетила шта је учинила и са столице скочила као опарена.

Њена урнебесна реакција насмејала је све окупљене парламентарце, а касније на друштвеним мрежама изазвала салве духовитих коментара.

Коморска острва не признају Косово као независну државу Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА