Најновије

ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА ХАПСИ СРБЕ! У Беранама приведено шест особа због подршке Лепосавићу!

Звучи невероватно али је истинито: полиција је данас привела шест учесника протеста на раскрсници у Беранама одржаног 5. априла ове године поводом најаве премијера Здравка Кривокапића да ће поднети захтев за разрешење министра правде Владимира Лепосавића!

Црногорска полиција. (Фото: Јутјуб)

Реч је о истом оном месту и истим лицима која су почела протест против ДПС власти и старог Закона о слободи вероисоивести, чије измене и брисање спорних чланова је, годину дана касније, припремио управо министар Лепосавић, након чега је смењен.

Тако су Здравко Кривокапић, Дритан Абазовић и Алекса Бечић и њихова нејака полиција захвалили грађанима Берана што су се борили за прву промену власти у Црној Гори, док су они у топлим домовима чекалии да виде какав ће бити епилог протеста.

Кривокапић је, подсетимо, одбио да повуче захтев за смену Лепосавића, а министар је 16. јуна смењен гласовима ДПС-а и опозиције, уз помоћ неколико посланика УРА-е.

Приведени учесници протеста нису безбедоносно интересантна лица већ грађани који су осведочени и вишедеценијски опозиционари и жртве ДПС режима.

Привођења због протеста одржаног 5. априла дешавају 20. јула дан након што је премијер Здравко Кривокапић звиждуцима дочекан у Беранама, односно, истог дана када је Беранцима честитао Дан општине.

Ердоган спрема договор са талибанима, турска војска ускоро на новом задатку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА