Најновије

ПОЧИЊУ ПРОТЕСТИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Кривокапић однео лопту и попео је на таван

На сједници Одбора, председавајући тог скупштинског тела, Милан Кнежевић, питао је Брђанина како ће полциија третирати протесте које Демократски фронт планира за септембар.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

„На последњој седници, док смо још учествовали, у име Демократског фронта поручили смо премијеру (Здравку) Кривокапићу да уколико настави са овако једном искључивом политиком, игноришући чињеницу да је 27 посланика за нову Владу и новог премијера, упоредио то са фудбалском утакмицом у којој је он однео лопту кући и попео је на таван, то ми у Зети кажемо на петар. Ми смо му послали поруку да, уколико нешто не промени, да ћемо са народом који га је изабрао, тражити од њега и поћи да врати ту лопту са петра, или да је ми скинемо. У фигуративном смислу. Не мислим да му идемо директно на кућу, али мислим да, вероватно у септембру организјемо протесте против оваквог једног поимања демократије и доживљаја свега онога што је на спољном и унутрашњем плану реализовано, то јест, боље рећи није реализовано„, казао је Кнежевић.

Он је питао Брђанина како ће полиција реаговати кад ДФ са народом крене да враћа лопту са тавана.

„Да ли ћете то да радите као што је то радио колега (Рашко) Коњевић 2015. године, или као што се радило 2016. и 2017. године, или ћете да у складу за Законом о јавним окупљањима третирате и примјењујете закон на начин да нам се дозволи мирно окупљање. То је веома важно за ДФ и у значајној мери одређује наше ставове према вама у будућем периоду„, питао је Кнежевић.

Он је рекао да је следеће што га интересује шверц цигарета и подсетио да је, када је Небојша Медојевић (ПзП) иницирао саслушање због шверца цигарета и могућих веза државног врха и људи из система са шверцерским каналима „премијер Кривокапић то означио као удар на њега“:

„Иако нико није имао намеру да овде ислеђује господина Кривокапића„, казао је.

Шта је Војислав Шешељ рекао у вези са хрватском иницијативом за стављање Теслиног лика на кованице евра, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА