Најновије

МИЛОВА ОПТЕРЕЋЕНОСТ СРБИМА НЕ ПРЕСТАЈЕ: Имали смо рат за Никшић, сада ћемо имати рат за Мојковац

Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао је данас да је нова парламентарна већина „пешадија српског света у Црној Гори“ и тиме још једном потврдио своју оптерећеност српским светом и Србима у Црној Гори.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

„Они су потписали споразум након избора, и у том савезу су и две грађанске листе које су вођене идејом промене власти пристали да уђу у везу са великосрпским национализмом. Не може стратегију државне политике одређивати, упркос доброј вољи мања коалиција“, казао је Ђукановић.

Хибридни рат против Црне Горе, каже, није престао.

„Малигни рат из Београда се интензивирао. Сетимо се, имали смо рат за Никшић, сада ћемо имати рат за Мојковац. Да трагично не угрожава безбедност изгледало би смешно. Томе би се сви заједно спрдали у 21. веку, нажалост живимо ту реалност. Влада је нефункционална и треба је сменити јуче. Њен мандат је време пропадања Црне Горе. Излаз из оваквог стања су ванредни парламентарни избори. Можемо да радимо разне аранжмане, можемо се договарати кроз боље политичко разумевање проевропских политичких снага које су за грађанску Црну Гору, да створимо амбијент за организацију избора, али из оваквог стања се једино поштено излаии кроз изборе“, казао је Ђукановић на 2БС Форуму који се данас одржава у Будви.

Каквог човека Бајден шаље у Србију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА