Најновије

ТАТИНЕ МИЛИЈАРДЕ НИШТА НЕ ЗНАЧЕ: Деца Бил Гејтса перу судове, иду у цркву, а он им брани ово! (ФОТО)

Суоснивач компаније "Мајкрософт", Бил Гејтс и његова (бивша) супруга Мелинда, имају троје одрасле деце старости од 17 до 23 године, а овако игледа њихов живот.

Бил Гејтс. (Фото: Јутјуб)

Бил Гејтс је трећи човек по богатству у свету. Своју доскорашњу супругу Мелинду упознао је 1987. године, пар се венчао 1994. године и од тада су у браку. Славни пар је одлучио да своју децу васпита скромно.

Иако живе на бајковитом имању вредном 127 милиона долара у Вашингтону и у свом власништву имају неколико поседа, њихови родитељски методи слични су онима које можете видети у просечним породицама.

Заједно обављамо кућне послове

Бил и Мелинда воде Фондацију "Била и Мелинде Гејтс", највећу приватну фондацију на свету, која поседује имовину вредну скоро 47 милијарди америчких долара, са своје две ћерке и сином, Џенифер, Фиби и Рори, деле кућне послове.

Заједничко прање судова сваке вечери је традиција у њиховој породици. Мелинда је дошла на ову идеју како би доказала чињеницу да "неплаћене" кућне послове не би требало увек да обављају жене, а ни мушкарци. Такође, изјавила је да верује да заједничко прање судова ојачава породичне везе, а деци усађује осећај обавезе.

Телефони су забрањени за трпезаријским столом

Титан у свету технологије поприлично је строг према својој деци када се ради о употреби технологије. Бил и Мелинда су својим клинцима забранили употребу геџета за трпезаријским столом, док су први телефон добили након четрнаестог рођендана. Бил им ограничава време које могу да проведу гледајући у екран, јер сматра да на тај начин могу имати квалитетнији сан.

Породица редовно посећује цркву

Током једног интервјуа, Бил Гејтс је истакао да његова породица редовно посећује цркву. "Васпитали смо децу на религиозан начин. Они посећују католичку цркву чији смо део Мелинда и ја", истакао је Бил Гејтс.

Такође је објаснио да је његов филантропски рад првенствено намењен смањењу неједнакости у свету, чему ће бити посвећена и његова деца.

Бил Гејтс је прави револуционар у пољу технологије,али он и Мелинда и даље прате родитељски модел развијен током седамдесетих. Метод васпитања "Љубав и логика", умањује емотивне реакције попут грдње, кажњавања и придиковања деци. Али, ред мора да се зна!

Њихово прво дете, ћерка Џенифер, рођена је 1996. године и дипломирала је на Универзитету Стенфорд. Искусна је у коњичком спорту и такмичила се широм света.

Друго дете је двадесетогодишњи син Рори Гејтс, који студира на Универзитету у Чикагу.

Фиби Гејтс, има 17 година, треће је дете познатих родитеља.

Антифа терористи прекинули богослужење! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА