Најновије

ДР СМРТ СЕ ОСИЛИО! "Диђите испред мог стана, али запамтите, ићи ћемо до краја!"

Протесте испред станова чланова Кризног штаба Предрага Кона и Бранислава Тиодоровића министар здравља Златибор Лончар оцењује као незапамћени безобразлук и грађанима поручује да то више не раде, јер им ни један ни други нису криви ни за шта.

Златибор Лончар. (Фото: Јутјуб)

- Хоћу да поручим свим тим људима који су отишли на приватне адресе доктора Кона и Тиодоровића да то више не раде, јер ни један ни други нису криви за било шта. Они су мој избор за чланове Кризног штаба и иза сваке њихове одлуке или предлога стојим ја. Ја сам тај који једини може да буде крив. Према томе, немојте да идете испред њихових станова, дођите испред мог - рекао је Лончар за Тањуг.

Министар је поновио да су Кон и Тиодоровић његов избор.

Лончар је свима, и онима који се буне и који се не буне, поручио да се он први залаже за ковид пропуснице и додао да ће данас бити одржан састанак о томе да се прекине ланац преноса вируса и у школама, и наводно међу децом.

- Нико вам други није крив, ја сам. Све искалите на мени, али ми ћемо овде ићи до краја - поручио је Лончар.

Лончар је додао да ће се залагати за пропуснице.

У Београду се током синоћњег протеста због ковид пропусница неколико десетина грађана окупило испред зграде у којој живи др Предраг Кон и затражило његову оставку, јер се, како су тврдили, спроводе немедицинске мере, а заражених и преминулих је све више.

Такође, пре неколико вечери неколико десетина грађана протестовало је и у Нишу испред зграде у којој живи др Бранислав Тиодоровић.

Акција усред Атлантика, Руси спречили пирате да отму брод! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА