Најновије

ДОДИК: Све накарадно, осим Српске и њеног пута ка самосталности (ВИДЕО)

Српски члан и председавајући Председништва Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да БиХ нема никаквог смисла и да је у њој све накарадно, осим Републике Српске и њеног пута ка самосталности.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Он сматра да је мирни разлаз и добра сарадња суседа по свим елементима једини рационалан концепт за цивилизоване народе који су прошли тешку историју.

- Нико нема намеру да овде диже било какве кинеске зидове или слично, али има намеру да Српској омогући да користи своја права стечена Дејтонским мировним споразумом, која је овај народ извојевао у својој слободи и да страдање више од 700 полицајаца и других 29.000 страдалих за слободу Републике није бесмислено - рекао је Додик.

Он је навео да БиХ не даје никакву наду никоме, па ни Бошњацима, који имају заблуду и илузију да могу да натерају и мајоризују Хрвате, да их у довољној мери учине мањином и истерају из БиХ.

- То је следећи сценарио и за нас Србе уколико не буде Републике Српске. Та идеја је ретроградна и не може да буде у функцији будућности, него само у функцији неуспеха - рекао је Додик у Бањалуци.

Зашто ће Мило Ђукановић доживети Тачијеву судбину, сазнајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА