Најновије

"НИСАМ САМ СЕБЕ ДАВИО!" ПРВО ПОЈАВЉИВАНЈЕ МАРКА БУЛАТА ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Дошао сам да кажем истину, није се дрогирала

Марко Булат се појавио пред камерама први пут након породичне драме и испричао шта се догодило тог дана између њега и супруге Марије Булат. Тврди да је дошао да каже истину, али не и да коментарише изјаве своје жене.

На самом почетку гостовања на телевизији Пинк, првог након породичног скандала, певач Марко Булат је открио да се ниједном новинару није јавио и у путим им извињење, те да је "дошао успут у дуксу" у емисију код Јоване Јеремић, а навео је да је његова супруга у изузетно лошем здравственом стању и да је дошао да каже истину.

"Није ми нанела тешке телесне повреде. Није ме ударила бејзбол палицом, само ме је ту гребала, давила, ту, меко ткиво. У Ургентни центар сам ишао да бих добио папир од хирурга о повредама, мораш да прођеш процедуру, да ти снимају грудни кош и ултразвук да би добио тај папир. Није истина да је дошло до свађе, да сам затекао жену како конзумира кокаин. То није истина", рекао је и открио зашто је дошло до свађе.

"Дошло је зато што нисам у одређеном тренутку легао поред ње, да је успавам у тим боловима и тој муци коју има. Око тога је кренуло. Био сам ту, али нисам успео да је смирим, да је утешим, да јој кажем да ће све бити добро, јер је тог дана сазнала да има још једно обољење, обољење крвних судова... Организам јој је као да има 70 година", изјавио је Марко Булат.

"Ја можда не знам да ли сам морао да пријавим повреде, зато што је неко из те муке урадио нешто за шта се можда сутра покајао, а ја сам у афекту то пријавио... Али, када видим да моја жена каже да је она мени послужила као сурогат мајка, да она мени роди децу... Не бих да коментаришем те изјаве!", изјавио је певач и додао да супругу није оставио, али и потврдио да је пријавио насиље у проодици.

"Да не подсећам шта је писано раније и у каквим аферама је она учествовала. Да сам желео, тада сам могао да је оставим.Пријавио сам званично насиље у породици. Зато је вероватно и изашло у новинама. Али најбитније је да кажем да није истина да сам је затекао да се дрогира, то је апсолутна лаж! Нисам ја сам себе давио! Али нема везе... Она се није дрогирала и то ми је важно да кажем, јер је то истина. И ја сведочим истини", рекао је Марко у "Новом јутру" и додао да Марију и даље воли, али и да не зна да ли се разводе, као и да жели да брак опстане због деце, због љубави и због жеље за њеним оздрављењем.

"Љубав, деца, њена болест - да оздрави", нагласио је Марко Булат на Пинк телевизији.

Иначе, Марко је пре два дана пријавио супругу због насиља у породици, којој је изречена мера забране приласка и удаљења из куће у трајању од 48 сати. Након тога се иселио из њиховог породичног стана, а Марија Булат, с друге стране, тврди да је она жртва породичног насиља, али да Марка неће пријавити надлежним органима. 

Имам најравнију задњицу на свету, не морате ме тешити да није тако (ФОТО/ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА