Најновије

"Забранити Јовани Јеремић да буде на телевизији"

Водитељка Јована Јеремић разбеснела је домаћу јавност када је у Јутарњем програму телевизије Пинк изјавила да "појединци с Косова продају земљу, глуме жртве, а онда причају о отаџбини док пију кафу на Врачару", због чега је реаговало неколико јавних личности.

Последњи у низу који је реаговао био је глумац Милан Васић, који је рођен на Косову и Метохији, тачније у Косовској Каменици.

- Ја бих јој забранио да има било каква права и не бих јој дозволио да се више икада бави телевизијом, ништа више. Не може да говори тако, а боримо се и против већих сила. Јако је глупо да неко од наших тако нешто изјави. Поготово водитељ који је ту да би водио емисију, а не да коментарише, даје свој суд и прича шта ваља, а шта не - истакао је глумац Милан Васић и додао:

- Просто треба да се зна шта је водитељ, а шта гост. То је јако ружно, тако можете да прозовете било кога ако гледате појединачне примере. У свакој нацији и у сваком народу имате добрих и лоших људи. Не можете на основу неколико лоших људи целу нацију да ставите у исти кош. То је јако ружно, стварно је ружно. Људи су огорчени, бар неки људи који су ми слали поруке, али нажалост нико ту не може да утиче, сем неког ко ју је поставио да води и да се бави тим послом.

ГЕНЕРАЛ ГЕРАСИМОВ: Оваквог интензитета борби није било од Великог отаџбинског рата; Супротстављамо се целом Западу

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА