Најновије

"Бакире, твој отац Алија је звао муџахедине да изврше геноцид над Србима у БиХ, па одакле ти смелости да претиш тужбом?!"

БЕОГРАД - Ви и ваши сународници негодујете јер је Хашки трибунал осудио српске генерале и државнике Републике Српске на „само“ 1150 година робије за муслиманске жртве. Зашто нисте никада осудили злочине над Србима у Босни? Зашто никада нисте захтевали да и муслимански генерали Атиф Дудаковић, Ејуп Ганић и Насер Орић добију праведну казну због почињеног геноцида над Србима у Сребреници, Кравици, Братунцу, Сарајеву..., питања су које поставља Удружење породица киднапованих и убијени на КиМ реагујући на претње председавајућег председништва БиХ да ће та земља тражити ревизију тужбе за геноцид против Србије након пресуде Радовану Караџићу.

Алија у друштву муџахедина (фото: Јутјуб принтскрин)

"Бакире одакле вам поново смелост да опет претите „неком“ тужбом за агресију и геноцид Србије над муслиманима?! А добро знате да је ваш отац Алија као врховни командант Босне позвао Муџахедине из Арабије и Техерана да у име Алаха и Ал-каиде и све то у циљу стварања ИСИС муслиманске државе, изврше геноцид над Србима у Босни", наводи се у обраћању.
Из удружења поручују и мајкама Сребренице "које су незадовољне пресудом од 40 година за Радована Караџића јер траже доживотну робију". 
"Да ли ви знате како је нашим мајкама са Косова и из Метохије, а да ниједан од албанских команданата злочиначке 'ОВК-а' није добио нити једну годину затвора?! Ви сте Бакире позвали премијера Вучића да дође у Сребреницу да се поклони муслиманским жртвама. Каква је била ваша гаранција за његов живот видело се у свим домаћим и страним медијима, покушај линча премијера Србије. Ви сте били организатор тог линча!", подсећа се у саопштењу, а потом додаје "порука лидерима региона":  "Нема помирења у региону без правде за српске жртве по командној одговорности!" Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА