Најновије

НАПЕТО У СПЕЦИЈАЛНОМ СУДУ: Веља Невоља сутра на слободи уколико се ово не деси!

Тужилаштво за организовани криминал затражило је од суда да продужи привор припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића који се терете за најтежа кривична дека, речено је данас Танјугу у том тужилаштву.

Вељко Беливук (фото: Јутјуб)

Беливуку, Миљковићу и осталима 30 дана притвора истиче у суботу 6. марта па би одлуку о притвору сутра требало да донесе судија за претходни поступак Специјалног суда у Београду.

Беливук и Миљковић ухапшени су 4. фебруара под сумњом да су организовали криминалну групу која је извршила низ најтежих кривичних дела скривајући се иза Партизанове навијачке групе.

Поред њих, тада је ухапшено још 20-ак припадника групе, а тужилаштво за организовани криминал је покренуло истрагу против 22 особе.

Недељу дана касније ухапшен је и А.Ш. код којег је пронађен снајпер, а повезује се са овом групом. И њему је одређен притвор јер се терети за удруживање ради вршења кривичних дела и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Наредбом о спровођењу истраге сви из Беливукове групе терете се за злочиначко удруживање и трговину наркотицима, неколико њих и за оружје, а Беливук, Миљковић и још седморица и за тешка убиства.

Поред Беливука и Миљковића под истрагом су и Милош Будимир (36), Марко Будимир (32) и Владимир Грек (36), Милован Тадић (33), Филип Ивановски (29), Срђан Лалић (35), Борис Карапанџић (33), Немања Ђурић (35), Владо Драганић (46), Александар Вучељић (39), Дејан Тешић (38), Никола Стефановић (33), Немања Лакицевић (41), Никола Спасојевић (29), Жељко Коџић (41), Небојша Јанковић (50), Владо Георгијев (38), Слађана Секулић (39) и Вук Вучинић (29).

Како је реаговала Тијана Ајфон након пуштања из СБПОК-а, читајте ОВДЕ.

Извор: Политика, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА