Најновије

Трилер који одузима дах „Девојка А“: Одмах по објављивању постао je бестселер

"Девојка А" у издању Вулкан издаваштва до сада је објављена у 33 државе.

Фото: Вулкан

Психолошки трилер "Девојка А" одмах по објављивању постао је бестселер и налази се на самом врху листа најчитанијих књига Њујорк тајмса и Сандеј тајмса. Ово је једна од оних књига која ће, на самом крају, шокирати своје читаоце.

Лекс Грејси не жели да размишља о својој породици. Не жели да размишља о одрастању у Кући ужаса својих родитеља. И не жели да размишља о себи као о Девојци А: оној која је побегла. Када изгуби мајку и наследи породични дом, под њеним се ногама поново отвара понор прошлости. Са својом сестром Иви намерава да Кућу ужаса претвори у нешто добро. Али прво мора да се суочи са браћом и сестрама – и незамисливим детињством које су имали.

Вулкан први пут објављује књигу ауторке Абигејл Дин, али наслови који су јој енергијом, карактерима и причом слични су "Ланац", "Тихи пацијент", "Човек од кестена", "Девојка из воза"... Роман "Девојка А" засад ће бити објављен у 33 земље, а ускоро ће доживети и екранизацију, под редитељском палицом Јохана Ренка.


Бриљантно написан, експлозиван трилер неочекиваних обрта фасцинирао је истинске љубитеље жанра. Поручите књигу путем сајта www.vulkani.rs већ данас.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА