Најновије

ПОТВРЂЕНО: Странци мењају Устав Србије

- Јучерашња заједничка изјава амбасада Француске, Немачке, Италије, Велике Британије, САД и Делегације ЕУ о референдуму, у којој се грађани Србије позивају да подрже промене Устава, у потпуности је оголила суштину односа актуелне власти и водећих западних земаља - стоји у саопштењу Патриотског блока, коалиције окупљене око Двери.

Извршиоци Вучић и брнабићка (Фото: Predsednik.rs)

- Оно на шта је Патриотски блокуказивао месецима уназад сада је постало потпуно јасно и очигледно. Александар Вучић није чак ни колонијални управник у неподобном покушају, већ само марионета, послушник и извршилац воље његових господара, који више ни не скривају своје праве намере - успостављање потпуног политичког протектората над српском државом и друштвом. Колико год се Александар Вучић и његови стварни власници упињали да нас увере у супротно, Србија је суверена и независна држава, а носиоци суверености су грађани наше земље – тврде из ове3 коалиције.

Они наводе да Амбасадори потписници данашње срамне изјаве одлично знају да се на овакав начин не разговара ни са малолетном децом, а камо ли са сувереном земљом и њеним грађанима.

- Међутим, поменути амбасадори још боље знају да им аранжмани њихових влада са Александром Вучићем дају одрешене руке за сваку врсту ароганције, непоштовања и мешања у искључиво унутрашње ствари наше земље. Патриотски блок најоштрије осуђује данашњи излив бахатости и политичког и дипломатског примитивизма амбасада Француске, Немачке, Италије, Велике Британије, САД и Делегације ЕУ. Наглашавамо да се нас као грађана Србије ни најмање не тиче како је у земљама из којих амбасадори долазе уређен правосудни систем, а исти принцип препоручујемо и њима када је у питању начин уређења власти у нашој земљи. Наглашавамо да овакво уплитање у унутрашња питања Србије неће бити могуће када грађани буду указали поверење Српском покрету Двери и странкама и покретима које чине Патриотски блок, а грађане позивамо да у недељу изађу на референдум, заокруже НЕ и тако сачувају свој Устав и своју државу – стоји у њиховом саопштењу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА