Најновије

Несвакидашња литерарна авантура: Промоција књиге "Мапа опроштаја" 17. маја

У уторак 17. маја у 18 сати у кафетерији Букмаркер књижаре Делфи СКЦ биће представљен роман Синише Соћанина „Мапа опроштаја“.

Фото: Лагуна

О књизи ће поред аутора говорити др Ана Стишовић Миловановић, књижевни теоретичар и критичар, и Зоран Пеневски, уредник издања.

„Мапа опроштаја“ оригинална је и свежа проза. Наизглед духовита и забавна, са неочекиваним обртима, ово је и сатирична, промишљена и интригантна прича о повратку студента у родни град у којем га очекују духови прошлости.

Димитрије се враћа са студија у родни Митроград, поносан на себе и с великим плановима за будућност. Коста, пријатељ и вајар, упозорава га да је град поседнут и да се свуда појављују духови, а највише у његовој радионици где за локалне власти прави бисте знаменитих градоначелника. Димитријев отац случајним падом с крова убија комшију с којим је у завади а сâм остаје неповређен, након чега се током дана прави мртав, а ноћу поправља ствари по кући. Истовремено, тајанствена девојка уценом увлачи Димитрија у сеансе призивања митроградских авети…

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА