Најновије

ВУЧИЋ ТВРДИ: Западне војне трупе улазе у Украјину - следи хаос у целом свету (ВИДЕО)

У спортском центру "Шумице" одржан је састанак општинских и месних одбора Градских одбора СНС-а поводом припреме за предстојеће београдске изборе, а том приликом, Александар Вучић, председник Србије и оснивач СНС-а, у свом обраћању изразио је уверење да ће западне, односно, НАТО трупе ући у Украјину, те да ће у целом свету бити веома лоша ситуација и да је због тога и потребно да се направи један велики народни покрет у циљу очувања Србије.

"Када су први пут поменули западне тенкове у Украјини, многи су рекли да се то никада неће десити, десило се. Сада су поменули западне војнике у Украјини, кажу неће се то десити, десиће се. Биће лоша ситуација свуда. Нама је потребно да нађемо најбоље могуће решење за своју земљу, да чувамо Косово и Метохију у Србији, да земља економски напредује... Зато ћемо ићи у формирање покрета да окупимо све оне људе који до сада нису били чланови наше странке", рекао је Вучић.

Председник Србије истиче да је Србија целе прошле године имала безброј проблема, због погрома и прогона над српским народом на Косову и Метохији од стране премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, али да су за то време постојали бројни притисци и у Београду.

"За све то време трпели смо, овде у Београду и Србији, стравичан притисак оних који су се правили да то не виде. Можда су и видели, и рачунали да је тренутак да то искористе за додатни напад на своју земљу. Није случајно да су се тако умножавали притисци и око наше спољне политике, уведите санкције, те оградите се од пријатељства са Кином, урадите све што ми од вас тражимо. Ја не знам шта ће нам онда држава. Мислите да је довољно да нам пошаљете мејл, и ми тог дана морамо да се усагласимо са сваком вашом одлуком", казао је Вучић након седнице Градског одбора Српске напредне странке.

Он је поручио да је Београд космополитски град, "али је Београд и Србија, српски град, остао је и биће". 

Вучић је руководство странке позвао да се на изборе изађе у што ширем фронту, "јер Србији треба заједништво", и додао да ће то можда донети глас мање, али је важно да се покаже заједништво и колико су сви спремни да се боре за Србију.

"Заборавите разлике и ко ће да има одборника више или мање, прекините са расправама и покушајте да се уједините у један заједнички фронт за победу у Београду и у Србији", навео је Вучић.

Погледајте шта све каже Вучић:

Прочитајте ОВДЕ о присуству француских трупа у Украјини

Извор: Правда.рс / Танјуг / РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА