Најновије

БОЛЕСНИЦИ: Ђаке у Србији кроз задатке наговарају да се вакцинишу?! (ФОТO)

Да се сваки секунд на телевизији користи за ,,мотивацију”, тачније уцењивање и застрашивање грађана када је реч о KОВИД-у 19 и ,,спасоносној” вакцини то вам је већ познато и очигледно да ни то није пошло за руком ни кризном штабу нити држави јер већ неколико дана бројка од 40,05 одсто ревакцинисаних како малолетних тако и пунолетних грађана Србије стоји у месту и не мрда.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Дакле, на то је народ навикао, јер наш народ је способан да се навикава, до одређене тачке што се могло видети како кроз историју тако и кроз новија дешавања и нашем народу је увек светињу, поред светиње представљало дете.

Деца су сада очигледно нека врста циља зарад даље мотивације и вакцинације, а узећемо за пример Марија Бојића који је пре неколико месеци најављивао општу кампању обољевања деце на свом yоутубе каналу у жељи да упозори грађане шта се спрема у фармако кухињи те по ко зна који пут био у праву.

Но, ипак једно су њихови циљеви а друго су средстава, нова средства којим су изгледа почели да се користе.

Како се да видети на друштвеним мрежама, објава коју је поставила Милина Дорић, адвокат и заменик председника покрета ,,Живим за Србију”, говори о томе да је Министарство просвете решило да директно утиче на савест и размишљање деце те у њих кроз математичке задатке у школи убаци вакцинацију и Kовид 19 као излаз и као разлог.

Кроз математичке задатке Министарство здравља очигледно покушава да наметне вакцинацију деци, и то деци седмог разреда основне школе што је ван сваке памети и превазилази сам безобразлук како је и сама Дорићева прокоментарисала.

Хаос у Авганистану је увод у инвазију на Русију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nultatacka.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА