Најновије

Чињенице о вакцинама: Истина

Др Вернон , бивши лекар опште праксе, је аутор многих међународних бестселера укључујући и ‘Ко год вам каже да су вакцине безбедне и ефективне лаже ( ево и доказа). 

Пише: др Вернон Kоулман, МБ ЦхБ ДСц ФРСА ( Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA)

Проваксерски естаблишмент воли да демонизује оне који се усуђују да доводе у питање вакцинацију- одбацујући их као ‘антиваксере’. Британски премијер Борис Џонсон ( Boris Johnson) је објавио да је било ко ко преиспитује вакцинацију ‘лудак’. Мене демонизују као антиваксера просто зато што сам објавио критике које показују како и када вакцине могу бити опасне и неефективне.

Верујем да је важно проучавати  однос између ризичности и вредности било ког лека. Уколико дајете лек пацијенту  на самрти,  онда су ризици и нус ефекти мање значајни од тога да ли дајете лек некоме са релативно минорном болешћу.

Вакцине се обично дају здравим пацијентима па је важно да ризици буду незнатни, а нус ефекти по могућству пролазни и безначајни. Тужно је то што многе савремене вакцине нису ни безбедне ни ефективне. Про-ваксери константно и опсесивно верују да су све вакцинације безбедне и ефективне све време. То је очигледно нетачно.
Светска Здравствена Организација ( WHO prim.prev.) је признала да  су вакцине које гура СЗО и Бил Гејц ( Bill Gates)  изазвале избијање полио болести у Судану а нека деца су сада парализована као последица тога. Ево још неких чињеница о вакцинама које  су вам  ваша влада ( и проваксерски настројени новинари) можда заборавили да  кажу..

1.    Неке вакцине ( попут оних које се администрирају назално) садрже милионе живих вируса са неумањеном токсичношћу. Ови вируси можда понекад оживе или могу да мутирају. 2016.-те године Центар за контролу болести у САД, је повукао назалну вакцину против грипа јер није била ефективна. Назалне вакцине могу да узрокују озбиљне неуролошке и бихејвиоралне нус ефекте

2.     Производња вакцина у току неколико месеци уместо у току дугог низа година у огромном степену увећава опасности од исте. Неки се озбиљни нус ефекти  не појаве годинама након вакцинације. 

3.     Х1Н1 вакцина против грипа је kao резултат добила  судске тужбе широм света. Медински журнал  British Medical Journal  је известио да месецима пре него што су озбиљни нус ефекти пријављени, и произвођач и званичници за јавно здравље су знали за опасност од њих.

4. Глаkco Смит Клaјн ( једна од фармацеутских компанија која производи kовид 19 вакцину) је била кажњена много пута. На пример, након што су признали кривицу за федералне криминалне преступе ГСК се сложио да исплати 3 милијарде долара. То је највећа медицинска превара у историји САД. Компанија је била кажњена са 490 милиона долара за давање мита у Кини. Постоји списак неких казни које је ГСК исплатила  на сајту www.vernoncoleman.com 
 
5. Британска влада је исплатила 60 милиона фунти пацијентима који су оштећени Пандемриks вакцином ( pandemrix) ГСК компаније. ( ГСК је захтевала да је влада ослободи од потраживања  одштете). Британска влада мора да плати толике своте новца родитељима деце која су оштећена неким вакцинама да постоји фиксни износ од 120 000 фунти за трајно оштећену децу.

У Сједињеним Државама , држава је исплатила преко 4 милијарде долара за штетне последице од вакцина. Око 18 000 појединаца је добило ту своту новца. То је пуно новца да их држава исплати за лечење који би требало да буде савршено безбедно. 2019.те фискалне године , $131,485,775  је исплаћено појединцима оштећеним од вакцина као обештећење.  

 6. Национални Извршни Директор за науку , Сир Патрик Валанс (Sir Patrick Vallance ) ,радио је за ГСК   између 2006.г до 2018.г  До тренутка када је отишао из компаније, он је био члан Управног одбора. Валанс (Vallance) је био пун одушевљења о новој вакцини за kовид 19. 

7. Остали произвођачи вакцина такође имају ужасан ‘досије’ кад је  безбедност вакцина у питању. Астра Зенеkа  ( Astra Zeneca) такође припрема вакцину за kовид 19. Списак казни које је платила Астра Зенеkа је на сајту www.vernoncoleman.com . Сугеришем вам да прочитате детаље пре него што прихватите вакцину коју прави ова компанија.

8.  Никакво дугорочно, независно истраживање није направљено да би се упоредило здравље деце која су примила читав низ вакцина насупрот деци која нису примила вакцине. Засигурно, уколико би даваоци вакцина имали поверење у свој производ, то би било прво истраживање које би урадили, зар не? Проваксери  одбијају да дискутују значај вакцина.

9. Ниједно дугорочно, независно истраживање није направљено да би се измерила интер-реактивност између вакцина и лекова на рецепт. 

10. Да ли репетитивна вакцинација слаби имуни систем? Ниједно дугорочно, независно истраживање није направљено да се измери ефекат вакцинације на имунолошки систем. 

11. Ниједно истраживање није обављно да се провери да ли мала деца која приме толики број вакцина имају од њих здравствене проблеме. 

12.  Пацијенти који пате од озбиљних нус ефеката након kовид 19 вакцинације неће моћи да покрену законску тужбу у циљу добијања одштете. Фармацеутске компаније, владе и лекари су сви заштићени од покретања законског спора против њих – чак и ако пацијенти остану доживотно парализовани. 

Превод ca енглеског  angloworld translations anglo.world.translations@gmail.com 
Copyright Vernon Coleman September 2020

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА