Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) БАЦАЛА ПАПИРИЋЕ СА ПОРУКОМ "ПОМОЗИТЕ": Трудница хтела да скочи кроз прозор, насилни муж је ухватио за врат

Застрашујуће сцене обишле су свет из Бразилске земље Рио де Жанеира када је несрећна Марија Хозе (35), која је у десетој недељи трудноће, била спремна да се због мужа насилника Вотора Батисте (32) баци кроз прозор стана на другом спрату зграде у градићу Дуке де Кахиас не би тако успела да се спасе.

Језиве сцене (Фото: принтскрин)

Монстртум ју је, међутим, видео у тренутку када је она избацила ногу кроз прозор и моментално је зграбио за врат, увукавши је назад у стан. 

Несрећна жена је вриштала и дозивала у помоћ, вичући на сав глас, наставивши да се бори с Батистом који ју је, не бирајући начин да је савлада, ударао где је стигао. Стравичну сцену снимиле су комшије из суседне зграде које су одмах позвале полицију. 

Батиста је моментално ухапшен, а Марији је пружена медицинска помоћ.

Према наводима бразилских медија, Батиста је постао бесан након што је прошлог понедељка сазнао да његова жена, која је очигледно била затворена у стану, данима кроз прозор бацала папириће с поруком да јој је потребна помоћ.     


      
- То је била обична свађа једног нормалног пара - бранио се Батиста у полицији, док је несрећна Марија открила како ју је он континуирано тукао током двогодишње везе, а да је претио смрћу и њој и њеном четворогодишњем сину из претходне везе. 

Марија је, иначе, једном већ бежала од монструма када јој је у мају пошло за руком да искочи кроз прозор и остане неповређена. 

- Љубоморан је и посесиван. Није ми дозвољавао да изађем на улицу, само сам могла на посао, али и њега сам изгубила јер ми је често забрањивао и то. Ипак, било је тренутака када је обећавао да ће се променити и ја сам у то веровала - испричала је несрећна жена кроз сузе и истакла како се, нажалост, агресија њеног мужа само интензивирала како је време пролазило.  

Начелник полиције Фернанда Фернандез је нагласила како Хозеова највероватније не би преживела тортуру да њене комшије нису виделе и снимиле насиље.  

Русија је спремна да нападне турске трупе у Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА