Најновије

"С ЊОМ МУ ЈЕ БИО НАЈБОЉИ С*КС" Аркан је због Цецине колегинице хтео да се разведе! Био је потпуно луд за њом, испливали сви детаљи!

Пре фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић, командант Српске добровољачке гарде Жељко Ражнатовић Аркан био је у емотивној вези са њеном хрватском колегиницом Дорис Драговић.

Светланa Цеце Ражнатовић и Жељко Ражнатовић Аркан (Фото: јутјуб)

Страсти између њих двоје су се разбуктале крајем осамдесетих година, непосредно пре него што је почео рат у бившој Југославији.

Контроверзни бизнисмен Небојша Тубић Жабац (57) у једном интервјуу је открио да је он прво био са Дорис, а испричао је и како је Ражнатовић био потпуно луд за хрватском певачицом.

- Када је и Аркан коначно спавао с њом, рекао ми је да му је то био најбољи секс у животу! Био је потпуно очаран том женом. Рекао ми је да то није нормална женска, већ да да је врх врхова - испричао је Жабац.

Извори упућени у везу између певачице и Ражнатовића наводе да је Аркан наговарао Дорис да се пресели у Београд, као и да је због ње размишљао о разводу од прве супруге Наталије.

Ипак, они су све контакте прекинули када је он ухапшен 1990. године у Двору на Уни, а Хрватска прогласила независност.

Ражнатовић је Цецу упознао 1993. године, а венчали су се две године касније, док се Дорис удала за ватерполисту Марија Будимира.

Зашто деца Слободана Милошевића тврде да је он отет, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА