Најновије

ОВО ЈЕ РАЗЛОГ ЗБОГ КОГ ЈЕ УБИЈЕН АРКАН: Процурила документа страних обавештајних служби!

Жељко Ражнатовић Аркан годинама је у својој околини имао људе од поверења, од којих су многи бринули о његовој безбедности, али када је већина њих уклоњена по тајном плану државних структура и српског подземља, око шефа Српске добровољачке гарде (СДГ) остали су најобичнији аматери и улизице, што га је почетком 2000. коштало живота.

Жељко Ражнатовић (Фото: Јутјуб)

Те информације наведене су у документацији страних безбедносних служби.

Лажни осећај сигурности

- Арканови најближи пријатељи и сарадници су током деведесетих година уклањани да би се он ослабио. Уместо искрених пријатеља појављивали су се неки нови кој ису му ласкали, али су знали да побегну када је тешко. Међутим, најгоре је било када је реч о обезбеђењу, јер су ту одједном почеле да долазе особе без искуства и осећаја за опасност. Сви они су уверавали Аркана да је безбедан и да нема због чега да брине. Многи су га тапшали по рамену. Све то је код њега изазвало лажан осећај сигурности, опустио се. Такав однос људи око њега, довео је до његовог убиства у "Интерконтиненталу" 2000. године - стоји између осталог у наводима страних служби.

Такође, наведено је да је Аркан годинама пре тога имао јако обезбеђење, а посебно се истиче чињеница да деведесетих није било никако лако бринути о његовој безбедности и радити као његов телохранитељ. Открива се и да је постојао човек који је сваког дана до најситнијих детаља планирао пут којим ће се кретати и Аркан и његова породица.

- Од тог плана се деведесетих ретко кад одступало. Иначе, о његовој безбедности је у то време свакога дана бринуло 20 до 30 људи - наведено је у информацијама страних служби.

Највећа руска флота у Средоземљу! Руси крећу у жестоку акцију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА