Најновије

ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА АРКАНОВА ТАЈНА! Реч је о новцу, све се десило пред камерама! (ВИДЕО)

Задругаи Кристијан Голубовић открио је све детаље познанства са Жељком Ражнатовићем Арканом, признао да су били непријатељи, а онда се спријатељили.

Жељко Ражантовић. (Фото: Јутјуб)

У Белој кући овонедељни вођа Кристијан Голубовић дели буџете, а на ред је дошла средња свота новца. Голубовић је приликом поделе коментарисао сваког задругара, а када је дошао ред на Марка Ђедовића, он је споменуо и Жељка Ражнатовића Аркана.

- Он опасно плете овде, мене је да не кажем убацио у машину. Кренули смо да се расправљамо. Иако си ти новинар, неке ствари не знаш, јер смо били на некој другој линији фронта, а ти си дошао касније са диктафоном. Свака част, Аркан је у једној секунди био мој крвни непријатељ, па смо постали најбољи преко мог школског друга и помирио нас је његов пријатељ и тај човек ми је учинио, поклонио ми је 50.000 марака, који сам дао Кнелетовом убици. Много сам учинио за тог човека и он за мене, требали смо да се поубијамо. Али такви смо карактери, али то поштовање које имамо једни према другима... - рекао је Кристијан и Марку Ђедовићу дао средњи буџет и додао:

- Ти разумеш, увредило ме је када си рекао иронично да ја имам животну школу. Кад прођеш све у животу, чак и оно више од академског грађана, компетентан си да кажеш. Могли бисмо још да се кидамо, али мислим да си ме скапирао - додао је Голубовић.

Приштина напада Запад због устава лажне државе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА