Најновије

ПРЕКИНУО ЗАВЕТ ЋУТАЊА! Чувени банкар открио шта му је Аркан рекао мало пре убиства!

Љубомир Михајловић, оснивач и дугогодишњи први човек Комерцијалне банке, након изгнанства из раја политичке милости, одлучио се за ћутање. Након много година одлучио је да прекине тишину и открије неке детаље из живота који јавности нису познати.

Жељко Ражнатовић. (Фото: Јутјуб)

Није тајна да је Михајловић многима био омиљени банкар, а ни да му је Жељко Ражнатовић Аркан био један од пријатеља.

За медије се присећа да је разговарао са Арканом мало пре његовог убиства у тадашњем хотелу "Интерконтинентал" 15. јануара 2000. године:

- Пошао сам на пливање, према препоруци физијатра, болело ме је десно раме. У лобију сам затекао Аркана. Одмах ме је позвао да седнем. Иначе, он ме је звао "ђенерале", због презимена Михајловић. Вели ми он: "Ђенерале, ја сам данас најсрећнији човек на свету. Свима сам вратио све дугове, никоме ништа више нисам дужан".

Михајловић додаје да је Ражнатовић био врло расположен и насмејан.

- Седео сам с њим до 17 часова. Док смо причали поред нас су стално шетала два чудна човека и правила "маказице". Скренуо сам му пажњу да ми је чудно то што раде. Одговорио је да не бринем јер има људе који све контролишу. Како сам сишао на базен упали су полицајци и почели да вичу да је убијен Аркан. Чим сам устао, практично. Кад сам изашао из хотела, већ су ту биле новинарске и телевизијске екипе и први сам усликан како излазим са места злочина - испричао је Михајловић.

Владика Јоаникије одговорио Мирашу Дедеићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА