Најновије

НЕ КАЧИ СЕ СА СРБИНОМ! Влаховић полудео и умало пребио ривала! (ВИДЕО)

Српски фудбалер Душан Влаховић главна је тема италијанских медија, али не због гола већ због туче на мечу против Емполија.

Фудбалери Јувентуса победили су Емполи са 4:0 на премијери 11. кола италијанске Серије А. Српски фудбалер Душан Влаховић није успео да се упише у стрелце, али је главна тема медија на Апенинима због инцидента са капитеном ривала Филипом Бандинелијем. 

Српски фудбалер је у 56. минуту чекао центаршут, али је након гурања у казненом простору пао. Тражио је Влаховић пенал, судија Фабри је одмахнуо руком, а пошто му је Бандинели нешто добацио и покушао да га повуче за уво снажни голгетер је бурно реаговао. Скочио је Душан Влаховић "као опарен" да се сукоби са капитеном Емполија. Ударио га је по руци и унео у му се у фацу. Ипак, кошкање је брзо прекинуто, а Макс Алегри је недуго затим из игре извео српског нападача. 

Подсетимо, Јувентус је остварио пету победу у првенству и са 19 бодова заузима седму позицију на табели. Емполи је на 11. месту са 11 поена. У наредном колу Стара дама игра против Лечеа, док Емполи дочекује Аталанту. 

"ПРЉАВИ" АМЕР ТУКАО СРБИНА: Несташни дечко НБА лиге умало теже повредио Јокића (ВИДЕО)

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА