Најновије

Нестао фудбалер Партизана

Чудне вести долазе из ФK Партизан. Вести које немају везе са фудбалом и које указују да у Хумској није све како треба. Партизан у суботу гостује у Новом Саду, где игра утакмицу против Војводине (20.00). Црно-бели су трећи у Суперлиги, боре се за другу позицију која би им на лето омогућила квалификације за Лигу шампиона.

Стадион у Хумској (Фото: Јутјуб)

Међутим, тренер Игор Дуљај има проблема који немају везе са фудбалском игром. Људима из Партизана се није јавио Фусени Дијабате, фудбалер из Малија који још није стигао у Београд, после репрезентативне паузе.

Фусени Дијабате требало је да игра за Мали против Гамбије у двомечу квалификација за Kуп афричких нација. Међутим, уместо дебија крилни фудбалер није био ни у протоколу. После тога није се јавио свом матичном клубу. Kоји је разлог за овакво понашање знају само челници Партизана и фудбалер из Малија.

- Дијабате није овде. Ако ме питате где је, засад немам никакву информацију - казао је тренер Партизана Игор Дуљај.

Фусени Дијабате и раније је каснио при повратку у Београд. Последњи пут на окупљање пред почетак зимкских припрема. Нервирало је то бившег тренера Гордана Петрића, али се увек трудио да странцу прогледа кроз прсте.

Партизан је током репрезентативне паузе био без неколико играча који су играли за своје националне тимове. Бибарс Натхо се вратио из селекције Израела, Игор Вујачић из Црне Горе, Синиша Саничанин из Босне и Херцеговине, те Михајло Илић и Самед Баждар из младе репрезентације Србије.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА