Најновије

КОН НАСТАВЉА СА ЗАСТРАШИВАЊЕМ ГРАЂАНА: Обавезна вакцинација под хитно!

Епидемиолог и члан Кризног штаба др Предраг Кон огласио се данас на Фејсбуку и још једном подсетио да је obaveзна вакцинација једини начин да се победи корона вирус.

Предраг Кон. (Фото: Јутјуб)

"За оне за које сам сотона, продана душа, издајник, по којима се злурадо радујем поновном порасту ковида 19, молим, па и инсистирам да се усредсреде на јединог противника свих нас, а то је вирус, овог пута у делта варијанти. За три недеље могу бројеви новозаражених постати четвороцифрени у једном дану, а болнице ће вероватно почети да се пуне већ за седам дана", написао је он.

Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i...

Posted by Predrag Kon on Saturday, July 17, 2021

Осврнуо се и на обавезну вакцинацију.

"Нема времена за премишљање, хитно би требало почети са обавезном вакцинацијом здравствених радника, а затим и осталих група становника који су у посебном ризику или су у прилици да масовно заражавају друге због природе посла који обављају. За оне који ме оптужују да ширим панику... Када ватра започне сакријете се и не гледате... Само да нико не види... Маните се тога", закључио је др Кон.

Против Србије је покренута операција! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА