Најновије

ДУКЉАНСКИ ИДЕОЛОГ ЗАЛЕЛЕКАО: На власти су српско-руски плаћеници, примитивни националисти, клерикалци и фашисти

Иза покушаја да се људима из дијаспоре отме право гласа у Црној Гори не стоји само фалангистичка освета нових властодржаца за држање припадника дијаспоре на Референдуму 2006. године, него нешто много злокобније. Стоји подла намјера да се радикално измијени структура бирачког тијела Црне Горе у служби њеног трајног подјармљивања тзв. “Српском свету”, каже у интервјуу за Антену М који је водио Дарко Шуковић, истакнути дукљански идеолог и присталица ДПС-а Миленко Перовић.

Миленко Перовић (Фото: Јутјуб)

Он сматра да нови властодршци не схватају да је црногорска дијаспора – ма где се тренутно или трајно налазила – највећим делом елитни део Црне Горе!

„Елитна је по марљивости, образовању, светском шлифу, материјалном статусу заслуженом озбиљним радом и – што је најважније – дубокој љубави и оданости својој матичној домовини Црној Гори. Дијаспори с таквим квалитетима не могу продавати рог за свећу нецивилизовани дилувијални типови који су се случајно докопали власти ни припрости попови, локални политикантски демагози, српски и руски плаћеници на задатку уништавања Црне Горе, примитивни националисти, клерикалци и фашисти“, истиче Перовић.

Перовић поручује да црногорска дијаспора неће сарадњу с таквом влашћу која би, како каже, радо срушила Црну Гору да се дијаспора нема где вратити, него да попут каквог савременог Ахасфера бездомна лута свијетом.

Када је у питању нова власт, Перовић је истакао да за њега, ова власт је нелегитимно настала на изборима који су отети београдским и московским парама, харањем страних агентура по Црној Гори и незаконитим мешањем Цркве Србије у изборе.

„Сваки часни припадник црногорске дијаспоре може само пожелети да овој власти што пре види леђа!“, поручио је он.

На Шуковићево питање да прокоментарише однос нове власти према грађанима Црне Горе у расејању, Перовић је рекао да док је грејала опозиционе клупе, ова власт је показивала перманентну нетрпељивост према црногорској дијаспори у целини и њених истакнутим појединцима.

„Као што је већем делу некадашње опозиције било неподношљиво постојање Црногораца, Бошњака, Муслимана и Албанаца у Црној Гори, толико јој је било неподношљиво да они постоје и у дијаспори. И не само да постоје, него и брину за своју матичну земљу и желе јој на сваки начин помоћи. И не само да брину за судбину Црне Горе, него је и воле! Ништа се у овом односу није променило доласком на власт бивше опозиције. Штавише, “чистећи” све државне институције од Црногораца, Бошњака, Муслимана и Албанаца, нова власт показује до које мјере је потонула у клерофашистичку политичку патологију. На исти начин, она би шћела једним потезом “ослободити” Црну Гору од црногорске дијаспоре! Као што ратна олош руши и пали куће противничком народу да се не би имао где вратити кад рат прође, тако би и нова власт радо срушила Црну Гору да се дијаспора нема ђе вратити, него да попут каквог савременог Ахасфера бездомна лута светом!“, закључио је Миленко Перовић у разговору са Дарком Шуковићем.

Како Црна Гора губи територију, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С/Антена М

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА