Најновије

„Како упецати богатог мужа“ за љубитеље историјске фикције и класичне романтике

Првенац Софи Ирвин "Како упецати богатог мужа" доступан је у Вулкановим књижарама и на сајту.

Фото: Вулкан

Дебитантско остварење енглеске списатељице Софи Ирвин „Како упецати богатог мужа“ је љубавна прича која подсећа на све оно што волимо у хероинама Џејн Остин. Домишљат и неизмерно забаван роман, чија је радња смештена у регентско доба, пун је бриљантних реплика и примамљиве духовитости. Прича прати авантуре Кити Толбот, младе даме одлучне да што пре пронађе богатог мужа како би спасла своју породицу финансијске пропасти.


Испуњена чежњивим погледима и кратким додирима, ово је савршена романса за љубитеље лаганог, романтичног, духовитог и интелигентног штива.


Кити Толбот је млада, паметна и лепа, али и сиромашна као црквени миш. Потребно јој је право мало богатство како би себе и четири млађе сестре извукла из очевих коцкарских дугова и сачувала породично имање.


На сву срећу, Кити није девојка која ће седети скрштених руку или плакати над својом тешком судбином. Времена је мало: има само дванаест недеља и зато мора да искористи сву своју лукавост и домишљатост како би остварила свој циљ и покорила немилосрдно лондонско високо друштво.
Ипак, није рачунала на охолог лорда Редклифа, јединог који је прозрео њену игру. У Кити види прорачунатог ловца на богатство и решен је да осујети њене подмукле планове, по сваку цену. Али Кити неће дозволити да јој ико стане на пут – па ни један неодољиво привлачни и интелигентни лорд.


„Потпуно савремена јунакиња... паметна, са стилом и енергична. Огроман остиновски таленат – не могу довољно да га нахвалим.“ – Џенис Халет, ауторка бестселера „Убиство у Локвуду“


„Смела, оштроумна и ведра... обожаваоци Бриџертона пашће у несвест.“ – Нита Проуз, ауторка бестселера „Собарица“


„Дијамант врхунског квалитета! Наговештаји Хејерове са додатком савремене дрскости. Пуно љубави и опојне романтике.“ – Бет Мори, ауторка бестселера „Љубавна прича Миси Кармајкл“

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА