Најновије

(ИНТЕРВЈУ) АЛЕКСАНДАР ДУГИН: Запад уништава идентитет Срба, а то може додатно да се погорша чланством у ЕУ (ВИДЕО)

Руски геополитичар и филозоф Александар Дугин боравио је прошле недеље у Београду где је промовисао српско издање своје књиге "Мрежни ратови" која се бави новом методама којим САД желе да утичу на дешавања и друштвене промене у другим државама.

Aлександар Дугин (Фото: Јутјуб)

Дугин је у интервјуу за Правду рекао да Русија не уцењује Србију да мора да бира између ње и запада, али да нема ни стварно добрих предлога за Србију.  Дугин је рекао да не жели да критикује српску власт, имајући у виду тешку ситуацији у којој се земља налази, али да је јасно да народ Србије не жели у ЕУ. Он је похвалио то што Србија није увела санкције Русији, и изразио наду да Србија неће признати независност Косова. - Срби су народ који је толико преживео и толико херојски бранио своју слободу тако да и ми имамо шта да научимо од Србије. Запад фактички уништава иднетитет Срба и то може да се погорша због ЕУ. Али Српски народ је већ преживео толико тешких дешавања и сигуран сам да Срби све могу - каже Дугин. Дугин је рекао да можда српска власт не одражава очекивања народа, али да је то унутрашње питање Србије. Дугин у интервјуу говори и о учешћу Русије у рату у Сирији, али и односу православља и ислама. Снимак предавања Александра Дугина на тему мрежних ратова погледајте ОВДЕ. Књигу мрежни ратови можете наручити на телефон 063 102 28 55, цена књиге је 500 + ПТТ трошкови доставе.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Валериј Коровин о томе како САД води рат против националних држава.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА